vineri, 30 septembrie 2016

Mesajul Alinei pentru membrii și simpatizanții PNL

Este clar, este corect, este cum îmi place mie.

Toți cei care au condus România în ultimii ani sunt împreună acum, în același cartel, pentru a pune mâna din nou pe statul român. Toți au aceleași obsesii și aceiași adversari: românii care ies în stradă, americanii și UE, justiția care nu mai răspunde la comenzi, Premierul și guvernanții care nu le mai hrănesc mafiile, Președintele care își vede de treabă. Nu avem dreptul să-i lăsăm pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea să revină la conducerea României. Sunt ei, pe de-o parte, PSD, ALDE, PMP, cu stridențele naționaliste, religioase și înapoierea social-economică și, pe de altă parte, noi, cei din PNL, Președintele României, Prim-ministrul și toți cei care vor binele României.
Mesajul meu pentru toți simpatizanții și membrii PNL, mai ales acum cand trecem printr-un moment foarte dificil, este să luptăm așa cum am mai făcut-o până acum, să strângem rândurile așa cum s-a întâmplat și în noiembrie 2014 și să câștigăm împreună aceste alegeri. Partidul Național Liberal are puterea de a recupera diferența de la alegerile locale față de PSD, pentru că facem ceea ce trebuie în politică. Uneori, evenimentele mai puțin fericite arată caracterul unui partid și al oamenilor săi. Am demonstrat că suntem un partid de caracter și cu respect față de integritate. Ne-am asumat deschis reforma politică și sunt mândră să am colegi precum cei din PNL, care, pentru mine, sunt toți liberali, indiferent de vechimea lor.
Doar împreună și uniți vom reuși să rămânem de partea bună a clasei politice. Doar împreună și uniți vom putea merge, în continuare, pe drumul reformelor. Doar împreună și uniți vom câștiga alegerile din decembrie.Alina Gorghiu
Pentru cei care mai aveau dubii, acum au clară poziția PNL. PNL este împreună cu Președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Dacian Cioloș alături de cei care fie susțin PNL, fie îl susțin pe Președintele Iohannis, fie îl susțin pe prim-ministrul Dacian Cioloș de o parte a baricadei politice iar în față avem PSD cu infractorul Liviu Dragnea și inculpatul Victor Viorel Ponta, PMP cu Traian Băsescu, ALDE cu inculpatul Călin Popescu Tăriceanu și omul care consideră bunăstarea lui ca o sursă de pericol mai mare decât a militarilor română din Afganistan, senatorul Daniel Barbu, fără a uita pe Gabriel Oprea care, deși nu mai are partid, reprezintă modelul de politician parvenit.

Nu este cazul să ne mai ferim. Nu există în viitorul previzibil al PNL nici unul dintre cei de mai sus. Toți sunt purtătorii celor mai cumplite boli politice: hoția, corupția, avariția, abuzul, ticăloșia, superficialitatea, demagogia etc.

4 comentarii:

pastel spunea...

Trompeta de aur a Alinei!
Curios ca nu "cintati" nimic de falsul si de hotarirea istantei in cazul caselor lui Iohannis! Nimic nu "trompetiti" despre Blaga, despre mafiotii veniti sau adapostiti sub actuala "rogojina" PNL!

Crăciun Florin spunea...

Hahaha ! Sunt prieten cu Alina. Ne cunoaștem de mult timp. Este cea care m-a adus în PNL.
Am dat știrile despre Blaga. Să așteptăm.
Casa lui Iohannis, este pe rol pentru că Iohannis a considerat că a fost de bună credință când a cumpărat acel apartament din imobilul din Sibiu aflat în litigiu. Nu i se poate confisca de oricine vine și se declară succesor. Este un litigiu civil care are rolul de a stabili cine este proprietarul de drept.
În PNL pot veni toți cei care vor să urmeze linia politică liberală. Ai dreptate, se dovedește în timp că unii sunt mafioți. Până nu îi prinde procurorii, nu ai cum să îi acuzi. Timpul însă le rezolvă pe toate. Are loc a „dureroasă” reformă internă în PNL. Unii sunt obligați să facă pasul înapoi așa că pleacă din PNL la acel partid care le oferă un „viitor”. Alții pierd în competiția internă și fac la fel. Pleacă. Așa este viața. Activitatea într-un partid este una voluntară. Nu ești plătit, plătești (cotizezi, donezi) la pușculița comună pentru ca partidul să poată funcționa. De aceea ai dreptul să discuți liber, în cadrul organizat sau mai puțin organizat, ce te interesează. De aceea există și restricția de a vorbi despre problemele partidului în afara acestuia. Practic, un partid este o familie politică.

pastel spunea...

http://www.dcnews.ro/lovitura-dura-pentru-klaus-iohannis-a-pierdut-casa-care-ii-aducea-cele-mai-mari-venituri_489468.html
Sa deduc ca dl. Iohannis nu are incredere in justitia romana?
"Curtea de Apel Brașov a decis, joi, anularea actului de proprietate al unui imobil din centrul istoric al Sibiului care aparținea familiei președintelui Klaus Iohannis. Decizia magistraților este definitivă. Şeful statului a mai pierdut după un proces similar o clădire în aceeaşi zonă."

Totusi, de ce PNL a acceptat sa stea la masa cu PDL, stiind cit de corupt este?

Crăciun Florin spunea...

Dacă vezi PDL doar sub aspectul prezenței unor persoane în el, faci o greșeală. Când PNL a fuzionat cu PDL s-au unit două organizații politice cu toată infrastructura lor. De la ceva peste 200.000 de persoane, PNL a devenit un partid cu peste 400.000 persoane. Plus sediile celor două partide. Faptul că la vârful partidelor sunt persoane care comit acte infracționale nu este o noutate. Așa a fost întotdeauna. Dacă Justiția își face treaba, scapă și partidele de cei care sunt corupți. Nu partidul este corupt, corupți sunt doar persoanele care au intrat în partid. După cum ai observat, dacă o persoană este reclamată de procurori ca fiind coruptă, atunci este imediat izolată în partid - își pierde toate funcțiile pe care le deține -, iar dacă este condamnată, este exclusă din partid.

Foarte mulți dintre foștii membri ai PDL sunt oameni de calitate. Nu au dorit să iasă în frunte pentru că au alte interese - preferă să își facă profesia sau să își conducă afacerea -, și nu poți să îi acuzi de corupție din moment ce nu ei nu au comis acte de corupție.