marți, 6 septembrie 2016

PMP se întărește. Urmează Piedone ?! Poate urmează și alții, mai știi ?!

Stefan Florescu Victor Ponta Cristian Popescu Piedone Daciana Sarbu

Citesc la Mediafax. Valeriu Steriu, președintele executiv al PMP, anunță „triumfal”, că Ștefan Florescu a devenit vice-președinte al PMP București. Purtătoarele de cuvânt sunt Magda Bistriceanu (imaginea PSD în campania din 2007) și Luminița Adam.

Din moment ce Florescu Ștefan a devenit ditamai susținătorul lui Traian Băsescu, am zis să mă documentez. Am găsit la „psnews” un fel de prezentare a individului. Bună și aia.

Constat că înghițind UNPR-ul lui Gabriel Oprea, PMP-ul lui Traian Băsescu are cale liberă la „canibalizarea” PSD. De fapt, după ce PDL s-a rupt în aripa „Băsescu” și aripa „Blaga”, mai ales după ce PDL condus de Blaga a ales să fuzioneze cu PNL, la Băsescu au rămas „verii” FSN-iștilor. Un fel de reunificare a familiei.

Ștefan Florescu este un fost PC-ist de-al lui Dan Voiculescu, îmbârligat până peste poate cu Popescu „Piedone”, devenit independent acolo unde PC nu avea organizație sau era ca și inexistentă (după modelul „nașului” Piedone !).

Parcă văd că Băsescu o să le propună celor de la PSD o fuziune, dacă ăia nu vor să le pape tot partidul, el să devină marele lider iar PSD să rămână la putere. Parcă văd. Mai ales că cei din PSD care au ce au cu el se cam ... duc !

Zău dacă știrea asta nu este nașpa ! Ca să vezi îmbârligătură ! Traian Băsescu, Dan Voiculescu, Victor Ponta, Popescu „Piedone” ... Toată lumea cea vestită !

Niciun comentariu: