marți, 13 septembrie 2016

Cu Zăgrean s-a clarificat. Nu este membru al PNL, nu poate fi parlamentar al PNL.

Sâmbătă am preluat știrea cu intenția lui Augustin Zăgrean de a deveni senator pe lista PNL la Bistrița-Năsăud. Am afirmat că ar fi bun un specialist ca el, în drept constituțional, în grupul parlamentar al PNL la Senat.

Ieri am preluat declarația Alinei Gorghiu privind intenția lui Zăgrean. Și ea a văzut profesionistul și nu altceva.

Lumea „bună”, a sărit de cur în sus. Foștii liberali, fie cei care nu au dorit să se reînscrie în PNL după fuziune, fie au plecat după aceea, fie au fost excluși, au început cu acuzele și bârfele, cu atacurile la persoană și alte alea. Nu i-a interesat tratarea informației ci insultarea foștilor colegi și a prietenilor rămași în PNL.

Alina a specificat faptul că organizația de la Bistrița-Năsăud are dreptul de a decide. Se pare că răspunsul a venit. Clar. Augustin Zăgrean nu este membru al PNL și nu poate candida din partea PNL. Simplu.
Ideea este foarte simplă, dar să știți că a fost un subiect cu totul și cu totul marginal în Biroul Politic domnul Zegrean. (...) Eu am spus că orice om care are experiență la Curtea Constituțională are o plusvaloare la Comisia juridică, accentul pe care am vrut să-l pun a fost pe specializarea oamenilor care intră noi în comisii. Acum, dacă luați un interviu la cel de la Comisia juridică s-ar putea să constatați că este medic, dacă vă duceți la Comisia de agricultură o să vedeți că este inginer și tot așa. Omul nu are legătură cu comisia în care funcționează. Cu domnul Zegrean treaba este foarte simplă: nu-i membru PNL, nu poate fi parlamentar al PNL, ne-a comunicat și filiala. Nu a fost decât o discuție de 30 de secunde
Pot spune că cei care s-au revoltat pe posibila candidatură a lui Zăgrean sunt nesinceri. Nu de alta, dar Zăgrean nu a fost singurul în CCR care a constatat că referendumul de demitere a lui Traian Băsescu nu este valid. Astăzi am văzut o postare pe Facebook care mi-a amintit cum a fost de fapt cu ratarea referendumului:
Brindusa Miron6 ore · De ce venea Blair să vorbeasca pe gratis la acțiunea consultantilor tai de campanie, în condițiile în care era clar de la începutul lui 2014 ca USL câștiga alegerile? Pentru KazMunaiGaz, nu?Singura necunoscuta în martie-aprilie 2012 era cate procente peste 60 la suta obține USL Pentru că asta era prognoza dacă nu te grăbeai la guvernare și nu fortai suspendarea lui Băsescu pentru scandalul cu plagiatul.Și măcar dacă nu boicotai demiterea cu jocul ordonantelor și cu numărarea celor cu drept de vot!Dar ai preferat sa-l resuscitezi pe Băsescu, numai să nu ajungă Crin presedinte!
Aha ! Este bine să ne reamintim cum a fost de fapt. Să ne amintim cum Ioan Rus și infractorul Liviu Dragnea au pus la cale, împreună cu Ponta, normal, pierderea referendumului pentru a nu duce pe Crin Antonescu la Cotroceni. Pentru CCR a fost simplu, mai apoi, să constate ceea ce era de constatat: referendumul nu a întrunit numărul necesare de voturi pentru validare !

Pentru că am ce am cu cei care uită cam repede, care au doar plăcerea de a insulta și de denigra, îi întreb acum: nu cumva ei în PNL erau cârtițele PSD ?! Pentru că ei apără de fapt, acum, prin aceste insulte, măgăriile tripletei Ponta-Dragnea-Rus.

Parcă erau și mari admiratori ai lui Crin Antonescu. ce să-i faci. Te mai înșeli în viață atunci când te întâlnești cu oamenii.

Niciun comentariu: