joi, 29 septembrie 2016

Sebastian Ghiță la Parchetul General pentru a proba denunțul !


Marele denunțător Sebastian Ghiță a fost chemat astăzi la Parchetul General pentru a proba denunțul făcut ieri și care a iscat mare vâlvă.

Agerpres spune că i se cere să arate numele martorilor care pot susține ce a declarat el dar și alte probe. Ei, acum este acum ! Ghiță s-a lăudat că poate proba cele declarate în auto-denunț.

Logica ne spune că martorii credibili pot fi doar cei care au participat la așa-zisa falsificare a raportului tehnic. Cei care au știut că a participat la acea comisie tehnică sunt și ei buni însă nu oferă cine știe ce ajutor. Ceilalți însă, ar cam trebui să se auto-incrimineze ! O vor face ? Puțin probabil. Ba,  chiar mă gândesc că vor arăta că Ghiță este dus cu pluta. Chiar dacă, de exemplu, infractorul Dragnea le-ar fi cerut să se sacrifice în interesul partidului (asta nu o cred dar ar fi o posibilă acțiune).

Procurorii nu vor verifica lucrarea de doctorat. Nu au nici competența și nici calitatea necesară. Pe ei îi interesează cei care au comis falsul reclamat de Ghiță. Dacă este circ, atunci circ să fie !

Niciun comentariu: