luni, 26 septembrie 2016

ROMGAZ întrerupe furnizarea gazelor către ELCEN din 27 septembrie ! Să tremurați bine bucureșteni !


O mică recapitulare nu strică.

PSD și Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele din Voluntari au găsit alte modalități de a cheltui banii bucureștenilor și au anunțat intrarea în insolvență a RADET.

Declarații patriotarde, angajamente solemne că bucureștenii vor avea apă caldă și căldură din belșug.

Aproape imediat, ELCEN care este cel mai mare creditor al RADET, cu peste 3,5 miliarde lei, a luat măsura să se protejeze și și-a anunțat insolvența. Se înscrie la masa credală a RADET cu suma datorată de RADET.

PSD și „super-inteligenta” Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele din Voluntari iese și declară pompos că populația nu are nimic a se teme. Va curge lapte și miere.

Acum iese pe tapet ROMGAZ, așa, de unul singur. Este cel mai mare creditor al ELCEN și nu are de gând să piardă vreun ban. Comunicatul dat Agerpres este clar. Pentru noi, bucureștenii, este ca un coșmar.
SNGN Romgaz SA urmărește cu preocupare desfășurarea evenimentelor care decurg din cererile de insolvență ale companiilor bucureștene RADET și ELCEN. În cazul intrării în insolvență a ELCEN, Romgaz va înscrie creanțele la masa credală, fiind unul dintre cei mai mari creditori ai companiei. Din 27 septembrie 2016, SNGN Romgaz SA este obligată să întrerupă livrările de gaze naturale către ELCEN
Inteligenta, super-inteligenta Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele de la Voluntari a ieșit cu declarații populiste care acum pică. Dacă ar pica ea, super-inteligenta, ar fi bine. Ar scăpa Bucureștiul de o catastrofă. Dar pică bucureștenii. Normal ar fi să pice doar bucureștenii care au votat  PSD pe linie sau partidele fantomă, ca USB sau ALDE ori PMP. Dar nu. Pică și bucureștenii care au avut un dram de luciditate politică și au votat cu PNL.

Și acum mă simt amărât când îmi amintesc de răspunsurile unor cetățeni pe timpul campaniei la locale. Răspunsuri din care aflam că Firea este frumoasă și că vorbește bine. Ei bine, persoanele respective să spună la fel când din nas le vor crește țurțurii !

Niciun comentariu: