joi, 8 septembrie 2016

Chiar o să tremure bine bucureștenii ! Distrigaz a blocat conturile ELCEN și a terților popriți, adică RADET.

Ce se proiecta s-a realizat. Distrigaz sud rețele a blocat ELCEN dar și pe terțul poprit, RADET.

AgerpresALERTĂ Distrigaz Sud pune poprire pe toate conturile ELCEN; risc major ca producția de energie să fie sistată sâmbătă

Ministrul energiei, Victor Grigorescu, tocmai atrăgea ieri atenția asupra acestui pericol.

Azi s-a întâmplat. Politicienii PSD nu vor să înțeleagă că primăria nu este moșia politicianului lor ajuns la fotoliul de primar. În slujba cetățeanului nu înseamnă obligarea cetățeanului să înghețe iarna, să nu aibă gaz la aragaz, curent în casă, apă curentă și canalizare funcțională. În slujba cetățeanului, în orașe, înseamnă să le asiguri oamenilor aceste utilități, nu accesul la tot felul de moaște puse generos la dispoziție de BOR.
„Astfel, conturile ELCEN au fost blocate din dispoziția executorului judecătoresc, mandatat de către directorul general Distrigaz Sud Rețele, Dan Pantilie. În plus, poprirea a fost extinsă și asupra terților popriți, clienți ai ELCEN, printre care și RADET București. Poprirea a fost instituită de către Distrigaz Sud Rețele pentru suma de 11,67 milioane lei, reprezentând dobânzi de întârziere la plată a serviciilor de distribuție a gazelor naturale. Precizăm că debitul principal asupra căruia au fost calculate aceste penalități de întârziere s-a achitat cu depășirea datelor scadente, motivat de neachitarea de către RADET București a obligațiilor de plată înregistrate față de Electrocentrale București, ce depășesc la data prezentei suma de 3,6 miliarde de lei, se arată în comunicatul ELCEN.
Ce mai este de povestit ? Nimic. Primăria Bucureștiului, primărie politizată de PSD până în prăsele, este autoarea riscului produs. Mușchii lor de pesediști „importanți” au fost mai importanți decât soarta a peste 2 mil. de oameni.

Ce va face incompetenta Firea ? Naiba știe ! Va spune iar că lumea este rea ? Posibil. Dar precis ar fi trebuit să spună că și-a pus pe cap o pălărie mult prea mare pentru mintea ei cantonată într-un singur neuron.

Niciun comentariu: