luni, 27 noiembrie 2017

Pe ce s-au dus 10 mld euro

AgerpresOrban: În România bugetele au fost folosite pentru mită electorală

În România, după părerea mea, între 1,4%, 25% și 300% din bugete s-au cheltuit pentru mita electorală — subvenții, și acum persistă subvenția pentru diferența de preț, furnizarea de energie, deci am cheltuit 10 miliarde de euro, dacă nu mai mult, pe subvenția pentru diferența de preț ca toți să plătească mai puțin, zece miliarde de euro care nu s-au dus nicăieri, s-au dus numai în creșterea pierderilor sistemului de furnizare a energiei termice, echivalentul a 1.000 de km de autostradă. România (...) parcă a fost condusă de KGB

Parcă te furnică pe șira spinării. Peste 10 miliarde de euro aruncați pe subvenții?! Hai, acorzi și subvenții dar, ce naiba, lucrezi între timp pentru a elimina defecțiunile de sistem care impun subvențiile! Păi cum naiba să elimini ce nu merge când la București, unde se dau cele mai mari subvenții din țară, a intrat în reabilitare doar 1,4% din sistemul de încălzire centrală! Pe timpul „strălucitei guvernări” a PSD sub comanda Gabrielei Firea nevasta unuia Pandele de la Voluntari.

PSD a promis marea cu sarea. Viziune ... ioc. Cere prea multă minte iar golănașii politici nu au suficientă. Le este plin capul de șmecherii. Le fug ochii după banii europeni și după pușculița sărăcuță a administrațiilor publice locale. Șmecherașii din politică visează să își tragă asfalt la poarta casei sau a caselor de pe ulița copilăriei să îi țină minte vecinii ce oameni importanți „este ei”.

De ce? Ca să tocăm banii pe ajutoare sociale, să tocăm banii pe conducte de apă trase către cătune nelocuite, pe asfalt pe drumuri pe care nu circulă nicio mașină decât căruțe, pe alei secundare, că dacă te uiți în anumite comune conduse de PSD asfaltate sunt inclusiv niște aleiuțe secundare pe care se plimbă numai vaca

Coșmar. Suma imensă dată ca mită este echivalentul a 1.000 km de autostradă! Pe bună dreptate președintele Ludovic Orban face observația: România (...) parcă a fost condusă de KGB!

Niciun comentariu: