duminică, 5 noiembrie 2017

USR este alături de PSD, ALDE și PMP pentru distrugerea Justiției.

Emanuel-Dumitru Ungureanu
A apărut informația pe Facebook. Legătură la Revista 22.

"Am ajuns sa cred ce a spus la un moment dat Mircea Badea intr-o emisiune, anume ca a fost contactat de Laura Condruta Kovesi pentru a face PR institutiei. Doamna Kovesi nici nu a negat acest lucru. De altfel, chiar si acum DNA pare preocupata de imagine. Asistam la o decredibilizare tot mai mare a institutiei. Datele din dosarul 'Insula Belina'  erau cunoscute de 4 ani. Pana acum, ancheta trebuia sa fie finalizata. Imi este teama ca undeva a existat un pact facut, la o partida de tenis poate, intre acesti oameni. Daca vrea sa readea credibilitatea institutiei, Laura Codruta Kovesi trebuie sa faca pasul inapoi. DNA nu sta intr-o singura figura si nici nu ar trebui sa stea asa. Nicio institutie a statului nu trebuie sa fie reprezentata de un singur personaj. Oamenii acestia nu mai inteleg faptul ca ocupa vremelnic niste pozitii in stat", a declarat Ungureanu pentru PSNews.ro.

Am vrut să văd cine este „somitatea” parlamentară a USR care face o astfel de declarație. A fost „cap de listă” la USR Cluj. Profesia de bază este cea de învățător. Onorabilă însă insuficientă pentru a judeca sisteme ale statului. În special din alt domeniu de activitate. De asemenea, nu are capacitatea de a aprecia un conducător de instituție centrală. O spun fără răutate. Unii oameni pot deveni lideri informali pentru anumiți cetățeni însă ajunși în poziții de demnitate publică pot deveni dăunători. De aceea nu mă miră că îl are ca „îndrumător” pe Mircea Badea de la Antena 3!

Având în vedere și unele declarații ale noului președinte contestat al USR, Dan Barna, mă văd obligat să pun și USR alături sau în alianță cu PSD, ALDE și PMP în lupta împotriva Justiției. Referirea la Kovesi a acestui personaj nu este întâmplătoare!

Lecturând alegațiile individului am ajuns la concluzia că este complet străin de munca juriștilor. Are educație juridică făcută după ureche urmărind emisiunile Antenei 3.

USR-iștii merg înainte cu ideile lor. Destrămarea statului de drept le este obiectiv. De aceea s-au alăturat PSD și ALDE. De aceea se îndreaptă ferm către „construcția statului paralel”. Ei, care se laudă prin Dan Barna că sunt singura opoziție în Parlament! De râsul ...

Niciun comentariu: