luni, 20 noiembrie 2017

Senatul României are tendința, prin majoritatea PSD-ALDE, să devină parte a Cartelului TelDrum


AgerpresSenat: Propunerea legislativă prin care persoanele condamnate penal definitiv au interdicție de a candida la Președinție, respinsă

Cartelul TelDrum își face mendrele. Senatul României a fost confiscat de membrii și susținătorii organizației infracționale TelDrum condus de infractorul Liviu Dragnea.

O astfel de respingere naște imagini cu monștri.
Nu pot candida persoanele care, la data depunerii candidaturii, nu îndeplinesc condițiile prevăzute de lege, condițiile prevăzute de art. 37 din Constituția României, republicată, pentru a fi alese sau care au fost alese anterior de două ori ca președinte al României. Nu pot candida persoanele care la data depunerii candidaturii au suferit condamnări penale definitive” - se arată în propunerea legislativă
Nu trebuie să mergem departe cu părerile. Comisia juridică a Senatului a dat raport de respingere a propunerii legislative pe 6 noiembrie (Mediafax). Iar PSD și ALDE au majoritatea. Plus cel de la UDMR! Rămân 3 liberali și un membru al USR care să lupte cu „paralelii” de la „TelDrum”.

Nu este exclus să avem o premieră mondială la următoarele alegeri. Un „pușcăriaș”, susținut de Cartelul TelDrum, candidează la președinția României și intră în turul II! În România, toate anomaliile politice încep să devină posibile.

Niciun comentariu: