luni, 20 noiembrie 2017

Moșierii Parlamentului

Încălcând propriul regulament de funcționare al Parlamentului, cei doi „moșieri” ai Camerei Deputaților și ai Senatului au mai comis o ilegalitate. Au devansat citirea moțiunii de cenzură depusă de PNL-USR-PMP și independenți pentru a nu se suprapune cu citirea sintezei moțiunii de cenzură în fața prefecturilor din județe.

Le este teamă. Dar ce ce le este teamă, nu vor scăpa. Cu toată susținerea „oarbă” a votanților PSD și ALDE. Lumea află și învață din propriile greșeli. Absența de la vot atunci când sunt alegeri îți pune în cap conducătorii pe care nu îi vrei.

Convocat intempestiv pentru ora 16.00 și nu ora 18.00 cum era normal, Parlamentul reunit este condus de Nicolae Bădălău. Nu tu infractorul Liviu Dragnea, nu tu inculpatul CAP Tăriceanu! Moțiunea cu titlul „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” se citește. Guvernul ?

Chiar dacă la Parlament are loc mascarada provocată de „moșierii” Dragnea și Tăriceanu, în județe se adună oamenii și vor asculta o sinteză a moțiunii. Informarea populației cu problemele grave ale guvernării PSD-ALDE direct, în piață, este la fel de importantă ca oricare altă formă de comunicare. În unele cazuri va fi chiar mai importantă.

Cât privește membrii PNL și simpatizanții PNL, aceștia vor fi privilegiați prin accesul direct la informațiile pe care PNL le difuzează.

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a declarat presei, pe holul Parlamentului:
După ce au inventat năstrușnicia cu statul paralel, cei din PSD și ALDE au inventat Parlamentul paralel și dacă se poate fără opoziție. Cu mai puțin de patru ore înainte de ședința de BPR a fost convocat organismul care stabilește ora și ziua citirii moțiunii de cenzură. Nimic nou pentru comportamentul abuziv al PSD. Se confirmă practic că se tem de această moțiune de cenzură, pentru că acest guvern a pus cap în cap toate categoriile de români și că sunt extrem de vulnerabili. PSD și ALDE se comportă în Parlament abuziv și că uzurpă rolul legislativ de dezbatere al Parlamentului” - Digi24
Când te gândești că totul ne vine de la alegerile din 2016, totul ne vine de la absenteismul cumplit din decembrie 2016. Oare câtă minte au avut absenteiștii atunci?

Niciun comentariu: