duminică, 29 mai 2016

Unde nu este cap, este vai de picioare.


Imaginea, pe Google, se pare că este de la România TV. Informația o iau de la Agerpres. Iau de bună informația de la Agerpres. Postul Tv este campionul știrilor false sau prelucrate până nu se mai distinge adevărul de minciună.

Viceprimarul comunei, Marin Teodor, candidatul PSD și-a condus alaiul format din circa 30-40 de persoane peste un podeț rar utilizat, vechi, cu probleme din moment ce primăria a cerut cu timp în urmă niște fonduri pentru reabilitare. Alai mare, minte puțină, evenimentul care trebuia să se producă s-a produs. 10 persoane cu traume, printre ele și o gravidă.

Cum îți așterni, așa dormi. Spune o vorbă din bătrâni. Evenimentul, neplăcut pentru toți membrii alaiului de „nuntă politică”, a adus prima probă a „înțelepciunii” candidatului PSD, Marin Teodor. Cei din PSD ar trebui să își schimbe sloganul de campanie. Uite unul mai aproape de realitate:

Alegeți/votați PSD pentru a fi siguri că ajungeți în râpă !

Este un mesaj onest, un mesaj al adevărului, un mesaj apropiat de soarta oamenilor. Bine, știu că spun vorbe mari, mai ales când este vorba despre PSD dar ... așa ar trebui să fie.

Niciun comentariu: