joi, 12 mai 2016

Propaganda PSD în stil bolșevic. Nu se putea altfel. Nu știu altfel.


Avem o imagine, avem și un filmuleț cu mișcarea stradală a lui Răzvan Sava și Piedone în cadrul acestei campanii. Normal, jurnaliștii de la Antene au trecut la atac în contul PSD. Normal, însă trebuie să distingem între realitate și minciuna antenist-pesedistă (minciuna este specialitatea PSD și a Antenelor !).

Să ne uităm cu atenție la fotografie.

PPU al lui Grapini și Ghișe a pierdut la Sectorul 4 candidatura la primărie. Instanța de judecată competentă i-a luat lui Piedone dreptul de a candida. PPU a rămas doar cu lista de consilieri, propagandistic promovată ca „lista lui Piedone”. PPU a trebuit să se orienteze către o soluție de primar cu care ar putea colabora în viitor. Între toate candidaturile de la Sectorul 4, PPU a ales să meargă pe mâna liberalilor. Mi se pare normal. PSD are o candidatură de tot râsul. Răzvan Sava a dovedit până acum că este din alt material. Unul nobil.

Fotografia arată orientarea PPU către Răzvan Sava ca primar. O susținere directă, fără echivoc. Pentru lista de primari. Pentru lista de consilieri locali, PPU își promovează propria listă. Fotografia de promovare nu lasă loc de dubii. Pentru cine are mintea acasă. Pentru cine are mintea plecată cu sorcova și pentru politrucii PSD (aici intră jurnaliștii de la Antene, România Tv, Jurnalul Național și din când în când din celelalte televiziuni și ziare !) „trocul politic” este că PNL renunță la propria listă de consilieri locali în favoarea listei PPU. Băi, tată, dar voi fumați ceva greu de tot. Aveți halucinații grave. O astfel de aserțiune este atât de lipsită de logică încât ar trebui ca respectivii răspândaci (de la BN24 și HotNews, alte site-uri etc.) să mergeți la un control preventiv. Să nu se agraveze cumva starea de confuzie și să ajungeți în cine știe ce stare de disconfort psihic.

Avem la Sectorul 4 un pas înainte. Un pas către votul util. PPU a ales să susțină PNL în dauna PSD cel puțin la nivelul Sectorului 4. Este o susținere care poate fi importantă. O susținere care poate duce la scoaterea PSD din Sectorul 4 ! Iar asta nu este de colea.

Stilul bolșevic de propagandă al PSD are mulți „operatori” în teren, în media, pe rețelele de socializare. Tradițional, PSD are o rețea extinsă de „agenți sub acoperire” care fac filaje asupra activiștilor altor partide și „recuperează” sau distrug materialele de promovare politică ale altor partide. Bolșevici în toată puterea cuvântului.

Niciun comentariu: