duminică, 22 mai 2016

Cătălin Predoiu vs. Nicușor Dan, astăzi, la Digi24

Astăzi, la ora 21.00, la emisiunea moderată de Elena Vijulie, „Kilometrul 0”, Cătălin Predoiu se va duela cu Nicușor Dan.

Nici asta nu este o înfruntare „serioasă”, poate află și Moise Guran. Moise Guran spune „serios” peste tot unde apare Nicușor Dan. Deh, face parte din activul jurnalistic (alături de Tolontan) folosit de Alina Munciu Pippidi pe site-ul „România Curată”. Moise Guran a declarat înfruntare „serioasă” întâlnirea de „picnic tv” la care au participat Gabriela Firea, Nicușor Dan și Robert Turcescu. Atât de serioasă încât a fost absolut anostă. Cum naiba să nu fie, corb la corb nu'și scoate ochii. Doar erau „în gașcă”, erau coabitaci.

Întâlnirea serioasă va fi atunci când se vor înfrunta liderii eligibili: Cătălin Predoiu și Gabrieala Vrânceanu Firea. Până atunci, Predoiu va trebui să facă slalom printre obstacolele media gândite de echipele de campanie ale coabitacilor Firea, Nicușor Dan, Turcescu.

O voce de pe Facebook anunță că se vor desface „tainele” sondajelor. Va fi ceva. Va fi interesant, după o astfel de întâlnire se va vedea că votul pentru Nicușor Dan este un vot inutil.

Niciun comentariu: