vineri, 7 iulie 2017

Oare cine i-a oprit (să nu-l demită) ?

Bogdan Stan - șeful ANAF
Ptiu, ptiu, ptiu să nu-l deochi ! Șeful ANAF iese curajos la „bătaie”. El este „Albul ca Zăpada”, dintr-una din poveștile neștiute de copii dar tare îndrăgite de anumiți politicieni. Bine, omul este la concurență cu Elena Udrea, declarată de Traian Băsescu un fel de „Alba ca Zăpada” în varianta băsesciană.

Doi prim-miniștri au vrut să-l schimbe. Or fi fost ei „primi” dar putere ioc. Puterea era la altul. Cum este și acum. La infractorul Liviu Dragnea. Noroc că am aflat din presă că au vrut „bieții” primi să îl schimbe. Bănuiesc că nu degeaba. O avea el Bogdan Stan ceva calități personale care îl fac atât de drag prim-miniștrilor care au dorit să îl schimbe. Probabil că cea mai mare calitate a individului este absoluta incompetență a ANAF de a aduna banii la bugetul de stat.

Declarația lui cu privire la ANAF vs Rise Project este demnă de un vorbitor cu cea mai originală „limbă de lemn”.
„ANAF nu este o instituție politică și nu își face calendarul de acțiuni de control în funcție de declarațiile anumitor politicieni sau de calendarul acestora.”
„Facem analize de risc pe toate pe toate segmentele de activitate, pe toate palierele.(...) Controalele ANAF nu sunt îndreptate împotriva libertății presei. Noi respectăm drepturile și libertățile presei
Culmea, o spune după ce infractorul Liviu Dragnea „își manifestă” indignarea:

„Am aflat din presă că inspectori ai ANAF au descins în redacția Rise Project. Întrucât, de ceva vreme, Rise Project publică subiecte legate de persoana mea, vreau să fac următoarele declarații: nu am nicio implicare în prezența unor inspectori ANAF în redacția Rise Project, sunt indignat de ceea ce se întâmplă, am sentimentul că se încearcă compromiterea mea, faptul că o instituție de presă scrie despre un om politic nu trebuie să aibă nicio legătură cu implicarea instituțiilor statului în viața acelei instituții de presă
O spune după ce infractorul Liviu Dragnea a cerut, intempestiv, ministrului de finanțe și șefului ANAF să ia măsuri !

Ludovic Orban, președintele PNL, a cerut demisia sau demiterea individului care stă cocoțat în fotoliul de șef la ANAF.

Astăzi vine cu clarificări:

A fost tare Dragnea cu declarația că nu a știut nimic de controlul ANAF la Rise Project. Atât fostul premier Grindeanu, cât și noul premier Tudose au vrut să îl demită pe șeful ANAF. Și nu au reușit. Oare cine i-a oprit? Să fie oare cel la care mă gândesc eu? Și care a fost misiunea pentru care a fost păstrat în funcție ?

Cum care a fost misiunea ? Să „distrugă” pe cei din presă care fac investigații față de afacerile infractorului Liviu Dragnea dar și a altor corifei ai PSD. Iar proba este la Rise Project pe site.


Iar unul dintre ei este fostul trezorier al organizației județene PSD Teleroman. Când președinte al PSD Teleorman era infractorul Liviu Dragnea !

Sursa: Agerpres. Imagini de pe Google

Niciun comentariu: