luni, 15 august 2016

Postare de vacanta

O vreme relativ buna. Este bine. Discutii aprinse. Lumea pe aici este dependenta de televiziunile comerciale. Mint moderatorii, mint si receptorii. Nu ai nici o sansa sa intorci o idee a propagandistilor tv.

Traian Basescu inca are "admiratori". Nu pentru ce face acum, pentru ce a facut cu ani in urma.

Politicienii locali nu au treaba cu stimularea alegatorilor. Competitia este pentru pastrarea functiilor. Sunt sefi, lumea sa stie ca ei sunt sefi. Cum vede populatia partidul, nu mai intereseaza.

Daca arat ca informatia oficiala este alta, daca arat ca sunt informatii pe site-ul institutiei primesc raspunsul transant: cine se uita acolo !

Noroc cu tableta. Cu televizorul nu aflu mare lucru. Mai ales la posturile care sunt vizionate pe aici.

Vad ca Iohannis a fost la Constanta si a vorbit de NATO, Marea Neagra, importanta strategica, obligatia noastra sa fim capabili. Am vazut reactii, inclusiv la tv. Unii nu se mai fac bine. Ura le intuneca mintea, bruma de judecata pe care o mai aveau.

Vad ca Bulgaria le-a spus celor de la NATO ca nu are chef de forte NATO in Marea Neagra. Traiasca prietenia bulgaro-rusa.

Turcia se ratoieste la Europa si SUA. Ameninta. Tocmai au pus parafa pe noua prietenie cu Rusia.

Sarbii fac aplicatii cu rusii.

Iar Iohannis atrage atentia ca trebuie sa judecam lucrurile cu masura, cu echilibru, ca parteneri fermi ai NATO. Pai cum sa vorbeasca altfel ? Paranormalii care se produc pe la tv, pe retelele de socializare sunt dusi cu pluta. Bine, sunt alimentati serios de Ponta si Basescu.

Niciun comentariu: