luni, 1 octombrie 2018

Infractorul Liviu Dragnea are o bucurie. Înalta Curte a admis redeschiderea unui dosar


Dosarul clasat în 2013 al TelDrum a fost redeschis. Datele noi au fost oferite de ancheta OLAF. Nasol moment pentru infractorul Liviu Dragnea și gașca de borfași care l-a însoțit în săvârșirea actelor și faptelor de încălcare a legii.

Greu îmi este să nu le spun lucrurilor pe nume, folosind evident cuvinte din dicționar.
"Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție. În temeiul art. 335 alin. (4) și alin. (41) Cod procedură penală, confirmă redeschiderea urmăririi penale dispusă prin ordonanța nr. 117/II-2/2018 din 3 iulie 2018, în dosarul nr. 337/P/2009 (986/P/2014) al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție - Secția de combatere a corupției numai in rem și numai cu privire la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută de art.132 din Legea nr.78/2000 raportat la art. 248 Cod penal de la 1969. Menține celelalte dispoziții ale rezoluției din data de 14 octombrie 2013, respectiv cele referitoare la neînceperea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de stabilire cu intenție a unei valori diminuate a activelor unei societăți, prevăzută de art. 10 lit. a) din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție. Definitivă. Pronunțată în cameră de consiliu, azi 1 octombrie 2018", se arată în decizia instanței.
Se pare că studiul documentelor OLAF cu privire la ticăloșiile comise la Teleorman (în dosarul ălalaltu' 😅) a dus la date care confirmă prezumția rezonabilă că acolo, în acea cauză care a fost clasată în 2013, există acte și fapte care pot duce la o inculpare a unor indivizi, printre care se pare că „fruntea” este asigurată de infractorul Liviu Dragnea. 

Ce poți ura unui infractor înrăit? La mai mulți ani cu executare, Liviu Dragnea! Este timpul să îți scrii memoriile sau, de ce nu, un roman de succes despre un băiat care a venit la oraș în ciorapi flaușați și care a ajuns la un moment dat să conducă o parte a țării. Bine, de acord cu unii mai cârcotași, recunosc că alți băieți și niște fete (acum cam moși și băbuțe în devenire) te-au sprijinit. 

Niciun comentariu: