vineri, 19 octombrie 2018

Gabriela Firea s-a „acrit”

Vorbește presa după ce au făcut declarații membrii Consiliului General al Capitalei și după ce Gabriela Firea s-a plâns că este sabotată „din interior” pentru „mărețele programe” de împărțire a pomenilor electorale cetățenilor din Ilfov.

Consilierul municipal al PNL, Cătălin Deaconescu i-a găsit o poreclă pe măsură: Regina voucherelor.

Presa relatează că proiectul Firei de a oferi „cetățenilor” din localitățile limitrofe Bucureștiului pomana unui voucher de 500 de lei pe lună pentru că se deplasează cu mașina către București (!) a picat la un vot. Un consilier PSD nu a mai ajuns la ședință. A sărit ca arsă că este sabotată. Că Dragnea și Băsescu au căzut la pace și că este lucrată pe la spate. Că știe ea, că a aflat ea, că i s-a spus ei ...

Lucrurile se precipită. PSD mai pierde din majoritate la Camera Deputaților, astfel că infractorul Dragnea trebuie să poarte discuții prelungite cu ALDE și UDMR. Se pare că cei care l-au supărat pe Dragnea luna trecută au de suportat consecințele actelor „incalificabile”, manevrele de culise pentru răzbunări personale fiind în toi.

Noi suntem preocupați cu aceste „probleme” de importanță națională. Hm. Cătălin Deaconescu a acuzat-o pe Firea că investițiile în București în acest an au fost realizate doar în procent de 18%! Catastrofal! Iar Firea declară cu tupeu de prompteristă că de vină este legea investițiilor publice care nu o lasă să le facă! Fenomenal!

Cum este posibil ca municipii de succes în România ca Oradea, Cluj, Arad, Timișoara, Alba Iulia dar și comunități mai mici să aibă succese cu aplicarea legilor în vigoare iar Primăria Bucureștiului, care are cel mai mare buget, să fie incapabilă? Nu cumva aici vorbim, mai cinstit, despre incapacitatea primarului general al Bucureștiului și a echipei lui de conducere? Nu cumva trebuie să recunoaștem că alegerea Gabrielei Firea ca primar general în anul 2016 a fost cel mai nefericit eveniment politic de la 1990 încoace?

Cum îi turcul, îi și pistolul!

Anul 2016 trebuie trecut la anii negri ai alegerilor cetățenești. Anul în care lumea s-a prostit de tot. Anul în care formatorii de opinie s-au întrecut a fi cei mai mari idioți prin recomandările lor insistente ca lumea care nu vrea să voteze PSD dar nu vor să voteze un alt partid politic să stea acasă. Au stat oamenii acasă iar la putere a ajuns PSD. Idioți mai mari în istoria României nu au existat!

Guvernarea PSD-ALDE duce România de râpă. Semnalele, din ce în ce mai multe, ne arată că vin vremuri grele. Foarte grele. În același ton, guvernarea Capitalei a devenit catastrofală! Nimic nu mai este sigur. Ziua de mâine stă sub semnul întrebării. Creșterea economică bazată pe consumul produselor aduse din import scade. Din ce în ce mai repede. Pentru că pomenile electorale ale socialiștilor români sunt peste capacitatea economiei românești de a le susține. Inflația la produsele necesare populației este de 9% și crește. Este adevărat că pe economie inflația este „doar” de 4,5% însă acolo intră produse și servicii care nu au treabă cu buzunarul cetățeanului, în special a celui  care are ca sursă de venit salariul minim sau ajutorul social. Cum aceștia reprezintă marea majoritate a populației, putem trage concluzia că vor fi principalele victime ale destrăbălării la guvernare a PSD și ALDE.

Este un lucru bun că a fost stopat „proiectul” lui Firea de a da pomeni alegătorilor PSD din județul Ilfov din banii adunați de la bucureșteni! Distrugerile produse de Firea în Capitală în cei doi ani și jumătate de când a fost aleasă vor afecta greu în viitor viața bucureștenilor. Firea și echipa de lingăi care o acompaniază încă trăiește din „osânza” acumulată de București sub alți primari. Bucureștiul nu mai este prima localitate din țară la mulți indicatori! Începe să rămână doar cea mai mare localitate! Și asta din cauza nefericitei alegeri din 2016 a unei incompetente numite Gabriela Firea ca primar general. Promisiunile nu țin de cald și nici nu umplu stomacul. Cei care o susțin vor constata pe propria piele că alegerea lor a fost criminală.

Niciun comentariu: