joi, 29 decembrie 2016

Grindeanu: să luăm lucrurile pas cu pas !


Prezent, alături de „dădaca” infractor Liviu Dragnea la Antena 3, ca invitat al politrucului Mihai Gâdea, propusul prim-ministru al PSD a trecut strada la „o altfel de politică”.
Eu sunt bănățean și îmi place să merg încet. Să vedem ce se va întâmpla mâine și vom transmite apoi. E normal să așteptăm decizia președintelui
Întrebat, pe repede înainte, ce va face și ce va drege, cine vor fi cei cu care va lucra, dacă va fi Sevil sau nu în Guvern, Grindeanu a dat o replică copy-paste de la Cotroceni: „să luăm lucrurile pas cu pas”. Așa să fie !

Încep să mă uit mai atent la individ. Complezența lui față de infractorul Liviu Dragnea și dulăii lui poate fi un joc politic. Pentru că a fost lăudat că este un tip inteligent, nu exclud varianta să facă „pas cu pas” ceea ce trebuie pentru a ajunge mai sus. Chiar controlată de infractorul Liviu Dragnea, funcția și puterea dată de poziția de prim-ministru îi permite lui Sorin Grindeanu să se impună în fața tuturor celorlalți membri ai PSD. Când va dovedi că are sânge în instalație, vom asista probabil la preluarea puterii în PSD. Oricum, infractorul Liviu Dragnea și inculpatul Victor Viorel Ponta au zilele de libertate și influență numărate.

Să cred că „epoca infractorilor politici” din PSD a ajuns la final ? Vorba aia, pot crede, că nu mă costă bani.


Niciun comentariu: