vineri, 9 decembrie 2016

Sunteți bătrână și mai veniți și la spital ?

Șocant ! Mama a primit aceeași observație de la cineva din spitalul din Onești. Am spus că o fi vreun idiot/idioată. Lumea este plină. Mi s-a spus și de un coleg că ... în același fel este tratat. Și merge destul de des, probleme ale bătrâneții. Azi am văzut știrea la Digi24.

Mi-am amintit de scandalul după Colectiv. Când bătrânii sunt tratați cu fundul de către personalul medical. Mai ales cei care nu au suficienți bani pentru a fi băgați în seamă. Asistenta șefă dădea tratamentul după vârstă. Este mai tânăr primește, este bătrân, ce dracu caută la spital când moartea îi dă târcoale pe acasă ?

Directorul medical al spitalului a declarat că va trimite cazul la comisia de etică. Dar, a mai spus că nu au medici și nici nu au suficient personal ajutător. Îi tot dădea cu cele 6 ore de rezolvare a celor veniți cu urgența. Hm. Ceva este putred.

Între timp, directorul spitalului Malaxa, Florin Secureanu a fost reținut de procurorii DNA. Individul a prăduit casieria spitalului timp de 1075 de zile ! Agerpres.

Culmea este că motivul pentru care nu sunt medici, nu sunt medicamente, nu sunt aparate, nu este aia, nu este cealaltă se aruncă pe lipsa banilor. Iar banii s-au dus la ei, la profesorii universitari „stăpânii sănătății”. Pentru lux și pentru o viață la nivelul pretențiilor lor.

Vârsta înaintată vine cu disfuncții ale organismului. S-a ajuns ca în România să existe o discriminare cu privire la dreptul la viață. Bătrânii nu mai au dreptul la viață, așa au hotărât cei din sistemul sanitar din România. Dacă ar avea bătrânii acest drept, cum și-ar mai face „stăpânii sănătății” viața mai luxoasă ?

Mizerabili.

Actualul ministru al sănătății este absolut necesar. Cel puțin o perioadă mai lungă de timp. Dacă lăsăm sistemul de sănătate tot la discreția PSD și a acoliților puși de ei în sistem vom ajunge la eutanasierea persoanelor în vârstă și a bolnavilor cronici pe motiv de costuri prea mari.

Niciun comentariu: