miercuri, 28 decembrie 2016

Sorin Grindeanu, a doua nominalizare a PSD. Comicii Dragnea și Tăriceanu continuă să bată câmpii.


S-a ajuns, cu chiu cu vai, la a doua strigare a „darului” PSD pentru desemnarea primului ministru. Cu forcepsul a fost scos la înaintare Sorin Grindeanu. Tânăr, cu țiglele acasă, baronet de Timiș, președinte al Consiliului județean. Probabil cu toate rubricile de „sănătate politică” completate pentru calificarea „apt”.

S-au vehiculat nume peste nume, „pesursele” politice au manevrat cum au putu pentru a băga lumea în ceață, grupul „desperados” din PSD propuneau o revoluție cu infractorul Liviu Dragnea în rolul lui Che Guevara, alții au cerut (impetuos, după cum spune guevaristul infractor al PSD !) ca el, EL însuși să se auto-propună. După anunțul „șocant” făcut de guevarist, un pupincurist de la ALDE, Constantin pe numele lui de familie, a afirmat că iubitul conducător al PSD a decis să respecte legea, împotriva votului covârșitor de susținere al populației ! Afirmația era să mă dea pe spate. Avem deja un erou ! Infractorul Liviu Dragnea a hotărât să respecte legea deși populația i-a dat, prin vot, dreptul să se șteargă cu legea la fund ! Fascinant ! Iar fascinanta afirmație vine de la ALDE, partidul care se pretinde reprezentant al liberalilor ! Huoooo !

Nu am înțeles ce este cu scenarita asta provocată și promovată de tot felul de „glumeți” scăpați de la Socola cu suspendarea lui Iohannis. Rămâne, ca să tratez problema în mod serios, ca ideea să fi fost concepută în laboratoarele PSD în speranța că Iohannis va prinde frica de PSD care este, în urma votului viciat de o absență cumplită, o putere pentru următorii 4 ani. Un Iohannis „cu oasele înmuiate” de frica PSD, un Iohannis „avid de putere” și stabilitate în funcție, ar fi mai ușor de manevrat pentru acțiunile viitoare ale PSD. Unele deja s-au anunțat. În primul rând, restaurația pesedismului. PSD-ism afectat cumplit de guvernarea transparentă a lui Cioloș și echipei care l-a însoțit în acest an. Criteriile de competență pentru rămânerea în funcția publică au fost ca plumbul topit turnat pe gâtul PSD-ului. Inadmisibil ! Se revine la sistemul PSD al numirilor pe bază de carnet de partid, pile și relații politice. Se revine la administrația publică obedientă față de puterea politică și la serviciile publice pe bază de comision. Restaurație a socialismului înfloritor la orașe și sate.

Ce va face Sorin Grindeanu și echipa pe care i-o va da infractorul Liviu Dragnea ? PSD-ism. Ce naiba să facă. Jaf ca în codru la bugetul de stat și, după câte se pare, obstrucții cât cuprinde pentru a împiedica respectarea angajamentelor de integrare în UE și a angajamentelor de întărire a apărării și securității naționale ca parte a flancului sud-estic al NATO. Nu uit că inculpatul Tăriceanu s-a opus emiterii unei hotărâri a Parlamentului pentru construcția la Galați, la șantierul naval local, deținut de investitori olandezi, a celor 4 corvete necesare Marinei Militare pentru înlocuirea tehnicii de luptă pe mare învechite !

Sorin Grindeanu, baronet roșu de Timiș. O fi ceva de capul lui ? Oare cât va mai sta sub pulpana infractorului Dragnea ? Cât timp îi va mai recunoaște „șefia” ?

Un comentariu:

pastel spunea...

Vesnic cobe! Tare mi-e teama ca dupa un an de guvernare o sa vad multi bolnavi in PNL, daca nu si mai multi infractori!
Va voi vizita mai des, sa va amintesc profetiile neimplinite, ce le puneti pe blog cum evreii in Biblie! Sfintele profetii vor ramine la locul lor, sa le citeasca urmasii? :)