marți, 13 decembrie 2016

Hm ! Tovarășul infractor Dragnea tocmai a primit o veste proastă.


Tovarășul infractor Liviu Dragnea s-a lăudat unor ziariști de bine de pe lângă PSD că a cerut primului ministru Dacian Cioloș o măsură prin care să fie prorogate termene din Codul fiscal privind reduceri de taxe și impozite. Guvernul, grijuliu cu grijile și „programul de guvernare” al PSD,  a răsouns printr-un comunicat. Ciu-ciu !

Mai rămâne ca tovarășul infractor Liviu Dragnea și șleahta cu care s-a înconjurat să acuze Guvernul Cioloș pentru „greaua moștenire” !

Agerpres.
Comunicat de presă - Guvernmarţi, 13 Dec 2016, 18:56  •  COMUNICATE 
Precizări referitoare la declarațiile domnului Liviu Dragnea, președintele PSD în urma discuției telefonice de azi cu prim-ministrul Dacian Cioloș
În cadrul discuției telefonice cu domnul Liviu Dragnea, premierul Dacian Cioloș nu a confirmat că acceptă propunerile de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal. Prim-Ministrul a precizat că ia notă și analizează această propunere, dar trebuie avute în vedere mai multe aspecte legale și de oportunitate ale deciziei.
Pe de alta parte, premierul Dacian Cioloș se așteaptă ca Partidul Social Democrat să își respecte promisiunile și programul de guvernare prezentat cetățenilor înainte de alegerile parlamentare din 11 decembrie, asumându-și totodată responsabilitatea politicii fiscale și legislația adoptată deja în Parlament.
Biroul de presă al Guvernului
Să vezi poznă acum. Cum se vor ține de cuvânt infractorii pesediștii care au promis marea cu sarea ?

Niciun comentariu: