vineri, 23 decembrie 2016

Jaf, făcut cu artă. Se pare că „cineva” nu va mai primi contribuții financiare !

AgerpresAdministratorii Avicola Mihăilești, trimiși în judecată de DNA

Întâi am zis că știrea nu este cine știe ce. Firme și administratori trimiși în judecată sunt la ordinea zilei. Pui, eu cumpăr „brontozauri” moderni, ia să mă uit. Oau ! Numai români verzi pe acolo iar produsele lor, evident, sunt 100% românești ! Din județul Giugiu, normal !

Au fost trimiși în judecată, în stare de libertate, El Khoury Elias, Ghaziri Rami și Moubarak Mahmoud Sleiman administratori ai Avicola Mihăilești pentru evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

În același dosar au mai fost deferiți justiției Abdul Mounim Al Zaid, Mohamed Kouli, El Madhoun Suheil Rashid Selin Ahmed, Ezer Adriana Geanina, Adrian Sărăcuțu, El Khourz Charbel și Andreea Blaj pentru complicitate la o evaziune fiscală de aproximativ 40 milioane lei !

Rețeta este deja cunoscută. Firme fantomă, în România dar și în străinătate cu zecile. Unul dintre ei a înființat nu mai puțin de 50 de firme fantomă prin intermediul cărora să se poată desfășura evaziunea fiscală.

Nu cred că oficialii nu vor verifica și unde au ajuns o parte din banii jefuiți. Se știe deja că din Europa au plecat spre diferite comunități musulmane sume de bani semnificative. Războaiele se duc cu bani nu cu boabe de fasole !

Să înțeleg că produsele Avicola Mihăilești nu vor mai fi la raft ?

Numai români verzi pe aici ! Toți „fii de daci” !

Niciun comentariu: