miercuri, 7 decembrie 2016

Scrisoarea Alinei Gorghiu către membrii PNL.


Prieteni şi colegi liberali,


Vă mulțumesc pentru efortul extraordinar de campanie pe care-l faceți, pentru miile de întâlniri directe cu cetățenii în toată țara, pentru prezența masivă pe care o aveți în presa națională, în presa locală și pe rețelele de socializare, pentru a transmite mesajul de încredere și speranță al Partidului Național Liberal.

Mai sunt două zile din campania electorală, iar tot ceea ce ați făcut până acum trebuie intensificat la maximum în timpul rămas. Voi sunteți PNL și voi puteți câștiga alegerile din 11 decembrie pentru PNL și pentru România!

Vă reamintesc că suntem cu toții urmașii Brătienilor, urmașii celor care au făcut istorie națională prin câștigarea Independenței de Stat, prin lupta pentru Marea Unire, prin crearea de instituții durabile, prin modernizarea în sens european a României. Trebuie să câștigăm alegerile parlamentare și să guvernăm eficient și cinstit în folosul oamenilor.

Puneţi-vă, deci, toată energia la treabă în zilele următoare și păstraţi-vă încrederea în victoria liberală. Suntem sub asaltul unui război psihologic în care propaganda PSD se folosește de cercetări sociologice contrafăcute. Ei își închipuie că astfel îi vor determina pe cei care cred în PNL să nu se prezinte la vot, să se descurajeze și să se resemneze. De ce? Pentru că ei nu mai pot lua voturi în plus. Dar PNL poate! Aduceți-vă aminte de 16 noiembrie 2014 și nu uitați că victoria e a celui care crede în ea.

Spuneți-le oamenilor că fiecare vot al lor înseamnă o cărămidă cu care vom construi țara pe care ei și-o doresc. Vorbiți cu prietenii și cunoscuții voștri, cu rudele și cu vecinii voștri și îndemnați-i pe toți să vină la vot. Noi, prin munca noastră și cu ajutorul românilor, pe 11 decembrie, construim majoritatea cu care PNL va guverna în următorii 4 ani.

În aceste ultime zile de campanie, nu încetați să le explicați oamenilor că PSD este un pericol pentru viitorul țării. Aveți toate argumentele. Spuneți-le românilor că vrem o Românie a românilor cinstiţi! Nu o Românie a celor care o iubesc în gura mare în timp ce o jefuiesc în tăcere! Țara nu poate merge înainte cu cei care mereu au căutat să-i pună piedici. Vrem o Românie care se poate ridica deasupra răului și deasupra resemnării, care poate câștiga bătălia pentru viitor.

Cu încredere în PNL și în victoria liberală,


Alina Gorghiu

Președintele Partidului Național Liberal

Niciun comentariu: