sâmbătă, 4 noiembrie 2017

Două catastrofe comuniste

Guvernarea PSD-ALDE produce teroare. Fiecare măsură a guvernului la care ar trebui să adăugăm fiecare măsură adoptată de primarii PSD în principalele orașe ale țării, în special în București, este orientată către jaf. Trebuie să înțelegem că sub dominația infractorului Liviu Dragnea, cu largul sprijin al inculpatului CAP Tăriceanu de la ALDE, această guvernarea ne duce către dezastru. Totul este făcut pentru ca România să revină la economia socialistă, economia controlată de politicienii „partidului unic”. Chinurile de acum provocate de guvernarea PSD-ALDE vor fi urmate de eforturile pentru a reveni la o economie de piață funcțională în viitor, sub conducerea altor forțe politice, democratice și responsabile de soarta cetățenilor. Sunt ani pierduți de către tinerii care astăzi ar trebui să fie siguri că au un viitor. Ei bine, nu au viitorul pe care îl merită. Nu îl au pentru că au crescut în harababura educațională promovată tot de PSD, nu îl au pentru că dominația speculanților cu carnet politic PSD  sau ALDE nu ia în calcul viitorul tinerilor ci al speculanților.

Cei care au votat cu PSD se revoltă. Au fost mințiți. Sindicatele au intrat în prima linie. Sintetic, președintele Ludovic Orban (PNL), arată calea.

Prim-ministrul Mihai Tudose şi ministrul Finanţelor Publice trebuie să plece imediat din funcţii pentru că au minţit că au avizul partenerilor sociale pentru schimbările fiscale anunţate. Românii cinstiţi şi oamenii de afaceri oneşti din această ţară nu mai pot suporta aberaţiile fiscale care sunt anunţate zi de zi de tripleta odioasă Dragnea – Tudose – Mişa

Guvernarea haotică PSD-istă a aruncat ţara într-o harababură fiscală care a reuşit să nemulţumească pe toată lumea, salariaţi, angajatori, sindicate, organizaţii patronale şi, în general, orice om de bun-simţ care nu înţelege cui foloseşte toată această tevatură. Cât de nepriceput sau prost să fii ca să distrugi toate avantajele unei creşteri economice şi să arunci în aer toate echilibrele bugetare ale ţării pentru ca, în final, să reuşeşti o contraperformanţă rară, să scazi nivelul de trai al românilor prin scumpiri şi taxe mai mari într-o perioadă de creştere economică?!

Dacă vreţi să nu dispară mii de firme în această ţară, dacă vreţi să nu distrugeţi sute de mii de locuri de muncă, dacă nu vreţi să scadă veniturile a mii de angajaţi din economia privată, dacă mai vrem investiţii şi dezvoltare economică în România: amânaţi pentru totdeauna, până la calendele greceşti, transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat; reduceţi taxarea muncii prin reducerea contribuţiilor sociale de la 39,25% la 35%; introduceţi posibilitatea de opţiune pentru impozitul de 1% pentru cifra de afaceri până într-un milion de euro; reduceţi impozitul pe venit de la 16% la 10%; renunţaţi la plata defalcată TVA; adoptaţi un mecanism predictibil, rezonabil şi sustenabil de majorare a salariului minim; aplicaţi responsabil Legea salarizării unitare din sistemul public.

Partidul Naţional Liberal este alături de angajaţii şi oamenii de afaceri din această ţară care sunt afectaţi şi agresaţi de schimbările fiscale anunţate de guvernarea Dragnea – Tudose.  Eu şi colegii mei din PNL vom ataca cu toată puterea orice atentat al acestei guvernări la interesele mediului de afaceri şi a cetăţenilor contribuabili oneşti, de la opoziţie parlamentară, sesizări la Curtea Constituţională şi Avocatul Poporului până la petiţii şi proteste în stradă. Domnilor de la PSD si ALDE,  chiar nu s-au întâlnit hoţii cu proştii în această ţară, opriţi experimentele fiscale pe banii noştri!

Calea este democratică. Este respectat votul cetățenilor care fie au votat cu PSD și ALDE în 2016 fie au considerat că absența lor de la vot nu va împiedica PSD să ia puterea. Are și democrația limitele  ei. Iar guvernarea PSD-ALDE tocmai le depășește și intră în zona terorismului guvernamental. La fel cum au făcut strămoșii lor politici, comuniștii.

Niciun comentariu: