miercuri, 1 noiembrie 2017

Așa, ca între foști colegi (Coleguțule! Coleguțo!)


Agerpres. Romică Părpălea a depus o plângere penală la DIICOT împotriva ministrului Carmen Dan

Of, of, of și jalea-i mare! Se toarnă coleguții din PSD pe bandă rulantă. Ba, ce să vezi și să nu crezi, o iau iar de la Adam și Eva, adică de la alegeri. Nu cele normale, cele fraudate! O treabă pentru comisiile alea speciale de la Parlament, care caută frauda în alegeri acolo unde nu este. Nu, frauda în alegeri este în secția de vot, așa cum arată Romică Părpălea nu în apartamentul lui Gabriel Oprea sau la sediul PSD unde o altă echipă se adunase pentru a „împiedica fraudarea alegerilor”. Chiar așa. Nu cumva ar trebui ca acea comisie specială să cerceteze cum au acționat cei de la PSD pentru „a împiedica fraudarea”? Ba ar cam trebui dar nu are Parlamentul chef. Cum vine treaba asta? PSD-iștii și ALDE-iștii să se acuze singuri pentru fraudarea alegerilor? Peste poate!

Ia uite ce spune Părpălea, presei, după ce a depus o plângere penală împotriva lui Carmen Dan care era, undeva în timp, o simplă „rezervă de cadre” a mărețului conducător infractorul Liviu Dragnea:

Cu doamna Carmen Dan m-am întâlnit în anul 2012, când era un neînsemnat membru de partid, o ținea Dragnea în culise. A fost președinte la o secție de votare cu mine. Eram colegi atât la alegerile locale, cât și la referendumul din iulie 2012. Doamna Carmen Dan să vă explice ce a căutat în joia dinaintea alegerilor în biroul actualului deputat Boboc Valentin, unde am fost și eu și toți ceilalți președinți din secțiile de votare, în care ne oferea directive clare venite din partea domnului Dragnea să modificăm procesele verbale în dosarul 'Referendumului', deoarece prezența de vot la secția mea era de 38%. Verificați la secția unde Carmen Dan a fost președinte, dacă s-a modificat procesul verbal cu prezența la vot la alegerile locale

Hait! Dosarul „Referendumului”? Adică cel în care Liviu Dragnea a fost judecat și condamnat? De la acel dosar i se trage calitatea de „infractor”,  pe care cei care îl pomenim cu această calitate nu avem cum fi acuzați că „jignim” pe onorabilul lider al PSD (nu am pus ghilimele pentru că nu mă refer la o posibilitate ci la o realitate!).

Pe timpul lui Ceaușescu, bunii și străbunii PSD la fel procedau. Înlocuiau buletinele de vot neconforme cu „realitatea politică”, schimbau procentele de prezență prin completarea în fals a listelor cu depunerea, simultan, a buletinelor de vot necesare în urne. Se pare că obiceiul continuă să fie viu nu doar în mintea ci și în faptele PSD-iștilor.

Romică Părpălea are și alte acuzații la fel de grave. Intervențiile lui Carmen Dan în chestiunile funciare. Zonă de foarte mare interes pentru teribila Tel Drum.

Se împute treaba din ce în ce mai mult. Sper ca Justiția să învețe cât trebuie din cele ce descoperă la Teleorman și să vadă ce s-a întâmplat și în alte județe unde baronii PSD sunt pe cai mari. Sunt absolut de acord că nu doar cei din PSD au făcut „fapte mărețe” pentru încălcarea legii. Toți cei implicați trebuie duși acolo unde merită. La pușcărie. Nu este un rău pentru ei că vor fi condamnați, este un mare rău pentru noi dacă ei nu vor fi condamnați, dacă bunurile acumulate prin fraudă nu le sunt confiscate și banii nu sunt duși la bugetul de stat care a fost fraudat în mod grosolan. Desigur, se pune problema despăgubirii oamenilor care au fost jefuiți de acești tâlhari.

Rămân cu o mare întrebare. Cât timp vor accepta niște oameni să facă pușcărie pentru a acoperi pe unii și pe alții?

Niciun comentariu: