duminică, 5 noiembrie 2017

Comunicat de presă al PNL privind susținerea protestelor și participarea la ele

Comunicat de presă al PNL privind susținerea manifestațiilor de stradă de duminică față de atacurile împotriva Justiției și măsurile economice aberante

Partidul Național Liberal susține participarea membrilor și simpatizanților săi la protestele împotriva atacului la independența Justiției și împotriva măsurilor economice aberante ale guvernării PSD – ALDE

Partidul Național Liberal încurajează membrii și simpatizanții săi să participe la manifestările de protest împotriva actualei guvernări care dorește să subordoneze Justiția pentru închiderea dosarelor penale ale liderilor PSD – ALDE. Atacul la independența Justiției trebuie să înceteze!

Partidul Național Liberal avertizează că propunerile de modificare a legilor Justiției înaintate pentru adoptare în procedură de urgență în Parlament au un singur obiectiv major: întoarcerea Justiției în epoca Adrian Năstase – Rodica Stănoiu când începerea urmăririi penale sau închiderea unor dosare de cercetare penală se decidea în ședințele Partidului Social Democrat.

Partidul Național Liberal va folosi toate căile legale posibile pentru a opri atacul PSD și ALDE la independența procurorilor și magistraților din România, de la opoziție parlamentară și sesizarea Curții Constituționale până  la forme diverse de presiune socială și proteste de stradă. Partidul Național Liberal este parte a societății care dorește consolidarea statului de drept și a luptei anticorupție.

Când valorile fundamentale ale unei democrații liberale sunt asediate de partidele de sorginte bolșevică ale unor interlopi cu apucături mafiote care vor să-și decidă singuri nevinovăția în Justiție, opoziția trebuie să se manifeste cu putere împotriva acestui asalt și să apere egalitatea oamenilor în fața legii”, declară președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Totodată, în paralel cu lupta împotriva independenței Justiției, guvernarea PSD – ALDE desfășoară un alt război la fel de distructiv și nociv, războiul împotriva economiei românești, împotriva oamenilor de afaceri și contribuabililor onești din această țară.

Partidul Național Liberal consideră că oamenii trebuie să protesteze în egală măsură față de măsurile fiscale odioase care îi tratează pe toți românii ca hoți și evazioniști, în timp ce clientela de partid a coaliției PSD – ALDE continuă să fure din banii noștri și să fie protejată de controlul guvernamental.

Nu vrem să fim o națiune de hoți și nu suntem toți ca voi!”, este mesajul pe care îl susține președintele PNL și îl transmite guvernării PSD – ALDE.

Membrii și simpatizanții Partidului Național Liberal vor protesta în stradă și împotriva aberațiilor fiscale propuse de tripleta Dragnea – Tudose – Mișa pentru că așa nu se mai poate face economie în România.

Programul de guvernare al coaliției PSD – ALDE este o minciună sfruntată de la un capăt la altul care pentru acoperirea unor promisiuni electorale populiste nerealiste sacrifică dezvoltarea economică a României prin măsuri fiscale fără niciun sens.

De aceea, membrii și simpatizanții Partidului Național Liberal vor protesta în această seară împotriva atacului la independența Justiției și împotriva haosului economic provocat de guvernarea PSD - ALDE.

Niciun comentariu: