vineri, 31 iulie 2009

Revista blogurilor.

Am inceput de dimineata documentarea. Ce mai spun unii, ce mai spun altii. Pana la urma am ajuns la cateva probleme de actualitate. Stringenta.

Pe Auftakt, @Lilick posteaza, comentariul excelent "N-am avut noroc sau suntem mult prea pretentiosi". Merita citit. Te pune pe ganduri. Eu, ca persoana, unde ma plasez ? Cine sunt eu fata de politicienii care au ajuns in functie de demnitate publica ? Intrebari la care va trebui sa raspundem, totusi, chiar daca, uneori, comoditatea ne este mai la indemana.

Bogdan Dima, pe blogul sau ne intinde o mana prieteneasca prin postarea "Jocul lui Basescu". Opereaza chirurgical, "oprescian". Ajuta, daca vrei sa intelegi.

Catalin Tolontan ne da mai multe. Mazare a cumparat stiri cu banii Primariei Constanta. Fapta nu difera de cea a lui Ridzi si nici de cea a lui Udrea (care urmeaza a fi analizata de noua comisie de ancheta). Ilegalitati cu carul. Sa vedem insa legea aplicabila. La Constanta avem si un prefect care, probabil, isi face somnul de frumusete cand este vorba despre Mazare si afacerile lui. Iar PSD tace. Tocmai PSD care a fost foarte activ in Comisia Ridzi.

In postarea "Plesu si Mungiu", Tolo ne trimite la articolul Alinei Mungiu din Romania Libera "De ce trebuie sa plece Udrea". Foarte interesant, indiferent de ce parte a baricadei esti. Forumistii portocalii au reactiile "de rigoare". Astia sunt, asta fac.

Dragos Sorin Nicula pe [D][S][N], blogul sau, pune o paridie dupa Scrisoarea a III-a. Merita citita.

Anne-Marie Blajan pe blogul sau Menaru, pune o postare cu pilde administrative "Abuzul de privilegii". "Cobaii" sunt nemtii. Asa este la ei, altfel este la noi. Iar la noi ... mama-mama avem ce observa. De la Presedintele care si-a dublat-triplat fondurile pentru acest an in vederea plimbarilor electorale pe banii nostri la Boc si "trupa" de la Cluj care deconteaza, din banii nostri, "drumurile toate", la Udrea care pe banii nostri "se da mai tare ca Guvernu" etc.

Si, pentru a fi in ton cu Menaru, Adriana Dutulescu pune pe blogul ei bombita "EBA cara pitipoancele la Bruxelles pe banii europarlamentarilor PD-L". Oare numai ai lor ?

Inchei cu sondajul CCBS, la comanda lui Nati Meir, pus de Turambar pe blogul lui. O sa preiau si eu niste diagrame mai tarziu, dupa ce obosesc citind ce fac altii si imi mai sting focul neimplinirilor.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Salut!

Salut aparitia blogului tau. =).Mi-au placut intotdeauna comentariile tale de pe forumurile Cotidianului.Impreuna cu cele ale lui xan,kafka,inimarea,erau de multe ori singurele lucruri de calitate superioara din ziarul ala.

Tine-o tot asa!

rock60_70

Crăciun Florin spunea...

Salut. Ma bucur sa aud astfel de aprecieri. Sper ca pe blog sa fac treaba buna. O sa mai comentez si la Cotidianul.

Lilick Auftakt spunea...

Hehe! Ma uit ce a scris comentatorul de mai sus si imi aduc aminte de vremurile bune de alta data. Ce comentatori avea Cotidianul! Cu ce entuzasm asteptam noile articole. Acum de-abia daca il mai deschid, si asta doar daca cineva imi semnaleaza un articol. In ceea ce priveste comentariile...unde sunt sutele de comentarii de alta data?... Majoritatea articolelor azi au zero comentarii.
Merci pt. cometariu. M-au rugat niste comentatori sa te rog daca poti sa schimbi modul de postare a comentariilor pe blog. Parca varianta in pagina (prima) e mai buna. Nu mai stiu acum sigur, dar pentru cei fara blog doar una e ceva mai usor de folosit. :)

Crăciun Florin spunea...

Buna @Lilick. O sa schimb forma de punere a comentariului.

Apropo. Nistorescu produce valuri. La Cotidianul, pupinii ameninta cu retragerea categorica. Nu m-am putut abtine si i-am facut lasi si mincinosi. Urmaresc reactia.

Lulutza spunea...

Asa da cu postarile! Si eu te "cunosc" de pe Coti! Poate ne intoarcem si pe acolo, daca Nistorescu nu ne dezamageste... :)

Crăciun Florin spunea...

Bine ai venit, @Lulutza ! Ma bucur sa te "vad".

Nu am renuntat la Cotidianul, chiar daca postez mai rar. In ultimul timp s-a umplut de spam din Modrogan. Nu ii pot lasa sa isi faca de cap !