miercuri, 28 septembrie 2016

Iar evaziune fiscală în „tabăra” fraților Negoiță ? Iar primarul Sectorului 3, Robert Negoiță ?

Robert și Ionuț Negoiță
Agerpres. Procurorii și polițiștii de la criminalitatea economică au descins la un hotel. Nu la oricare ! La Rin Grand Hotel, hotelul care are în CV pe Vladimir Putin ca oaspete, echipa Dinamo București și, normal, PSD-ul din Sectorul 3, din București dar și din toată țara.

Ce caută procurorii ? Mai nimic. O „amărâtă” de pagubă la bugetul de stat în valoare de doar 5 mil. euro, aproape 10% din evaziunea fiscală personală a primarului Sectorului 3, Robert Negoiță.

Procurorii și polițiștii nu au descins doar la hotelul fraților Negoiță, au luat la puricat și firmele de construcții din București și din Ilfov care au legătură cu cei doi frați. Treaba devine din ce în ce mai complicată pentru frații Negoiță.

Poate de aceea Ionuț Negoiță vrea să se retragă de la Dinamo iar fratele, ajuns primar chiar dacă era acuzat de uriașa evaziune fiscală și de plagiatul doctoratului „luat” pentru că „așa era moda”, încearcă să facă tot felul manevre pentru a scăpa de angaralele penale. Printre ele și absența aproape cronică de la locul de muncă pentru că, vezi Doamne, el, primarul, este pe teren.

Aici, în Sectorul 3 din București, nu se mai poate construi, politic, pentru viitor pentru că primăria Sectorului este practic blocată. Robert Negoiță are alte treburi. Cât privește viața din Sector, are doar dorința să obțină cât mai mult ca persoană din lucrările imobiliare pe care le pot executa firmele lui și ale fratelui sau firmele prietenilor politici. Practic, sub acest mandat al lui Robert Negoiță, Sectorul 3 este în moarte clinică. Se fac lucrări de construcții, minore sau chiar inutile, dar nu se proiectează un viitor economic și social.

Este de urmărit !

Niciun comentariu: