marți, 27 septembrie 2016

Întâlnire la urgență la Ministerul Energiei. Scopul: salvarea Bucureștiului de incompetența primarului Firea !


Agerpres. Întâlnire de urgență la Ministerul Energiei pentru rezolvarea alimentării cu căldură a Capitalei.

Incompetența și habarnismul comunistoid al primarului Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele de la Voluntari, dublată de ticăloșia infractorului Dragnea și a „specialiștilor” PSD plus ALDE, alături de care au venit unii de la PMP (50%dintre consilierii generali ai lui Băsescu !), obligă pe alții să intervină pentru a nu lăsa 2 milioane de cetățeni ai Capitalei fără căldură în această iarnă.

Legile economice sunt clare. Cumperi cu bani, atât cât costă produsul sau serviciul. PSD a cumpărat dar nu a plătit. Deși oamenii Capitalei și-au plătit cumpărăturile, fie ele apa caldă sau căldura, fie curentul, fie gazele, fie curățenia. Dar PSD-ul la guvernare în Capitală de 8 ani de zile nu a făcut același lucru la firma proprie, RADET. Era în curtea lor, de ce să dea banii unde trebuie și să nu îi dea pe proiecte care să aducă voturi ! Ei bine, acum a venit scadența. Firmele care au asigurat „pe datorie” energie Capitalei au intrat, la rândul lor, în dificultate. Culmea-culmilor ! Lucrătorii din aceste firme sunt tot bucureșteni ! Și tot votanți ai PSD, în majoritatea lor !

Pentru binele cetățenilor Capitalei se va găsi o soluție. Cineva va strânge cureaua deși nu este vinovat de politica catastrofală în administrația publică practicată de PSD și ALDE. La Ministerul Energiei sunt doar firmele care nu sunt în subordinea primăriei Capitalei. Iar buba este la primărie, acolo unde se află monumentul de incompetență Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele de la Voluntari ! Dacă primăria nu bagă bani la RADET pentru plățile la ELCEN, nu știu cum se va rezolva problema !

Ce va face ministerul acum ? Va lămuri ROMGAZ să dea gaze pe datorie ELCEN pentru ca bucureștenilor să nu le crească țurțuri din nas în această iarnă ? Cât poate ține o astfel de „manevră” ? Dacă nu există o garanție că primăria va băga banii datorați la RADET pentru ca acesta să îi dea la ELCEN, această întâlnire nu are mari sorți de izbândă. Și ROMGAZ și ELCEN au de plătit dări la stat, au de plătit salarii angajaților, au de plătit utilități etc. Dacă vor munci pe ochi frumoși înseamnă că pentru a-și face plățile se vor împrumuta la bănci. Iar de aici la falimentul firmelor nu este departe. Consecință a administrării de tip PSD ! Distrugere, dezastru, jaf peste tot unde ajung.

Fără participarea RADET, o astfel de întâlnire poate avea doar rolul unei proptele. O perioadă vă dăm ceva după care închidem obloanele pentru că nu se poate falimenta două societăți comerciale pentru că un partid politic și-a dus incompetenții în funcții de conducere !

2 comentarii:

Freddye spunea...

Nu esti zdravăn...

Anonim spunea...

Pdl-isti