duminică, 16 octombrie 2016

Firea este supărată. PNL vrea să blocheze Bucureștiul pe 22 oct. într-un miting de susținere a Guvernului Cioloș !

Na, aflai citind Agerpres. Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele de la Voluntari este supărată. Se simte deranjată. Ba chiar oripilată. PNL pregătește un miting pentru susținerea Guvernului Cioloș,  săptămâna viitoare.

Înțeleg că supărarea primăriței a fost detaliată la România Tv, postul de știri al PSD. A adus și „docomentul” incriminator !

Am primit la Primăria Generală a Capitalei o solicitare din partea PNL pentru a organiza un miting pe data de 22 octombrie, deci sâmbăta viitoare, între orele 8,00 — 14,00, miting pentru susținerea Guvernului tehnocrat, în Piața Victoriei, perimetru cuprins între bulevardul Aviatorilor, Parcul Kiseleff, bulevardul Ion Mihalache, Titulescu, Calea Victoriei, Lascăr Catargiu. (...) Probabil că este bătălie între PNL și USR care să susțină mai tare un guvern neperformant, un guvern format din miniștri recomandați nu de propria competență, ci de multinaționale. Așa scrie aici, uitați, organizatorul adunării publice: PNL. Obiectul adunării publice: miting pentru susținerea Guvernului tehnocrat. Număr participanți: circa 50.000 de persoane din București și din provincie. Deci vor veni cu autocarele și vor bloca Bucureștiul sâmbăta viitoare
Clar ca bună ziua. PNL aduce 50.000 de participanți din țară și din București să blocheze capitala ! Pe banii PNL, nu pe banii primăriilor conduse de liberali ! Este grav ! Pentru PSD și mai ales pentru Firea și Pandele. Ei care au folosit banii primăriei din Voluntari să ducă 110 autocare la Iași cu „voluntarienii” pupători de moaște. Că or fi fost și din București, nu ai cum controla.

Sunt curios dacă va veni lumea la acest miting. Eu voi fi prezent. Dacă este real. Dar, se pare că este.

Este un lucru bun. Tehnocrații să vadă că sunt apreciați de o parte a cetățenilor țării. Că le este apreciată munca. Că le este apreciată dăruirea cu care s-au implicat în această guvernare dificilă, o guvernare care a reparat în regim de urgență enorm de multe breșe introduse de guvernarea PSD a lui Ponta în sistemul administrației publice locale și centrale. Breșele aveau rolul de a permite fraudarea bugetului public și obținerea voturilor de la asistații sociali.

Niciun comentariu: