miercuri, 12 octombrie 2016

Ce ți'e scris, în frunte'i pus ! Robert Negoiță evoluează. Este urmărit penal.

Agerpres dă știrea. Primarul Robert Negoiță, feblețea votanților din Sectorul 3 București, a fost anunțat că este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la fals intelectual și uz de fals.

Pentru că suntem în fața unei premiere, conducătorul de doctorat al lui Negoiță, prof. univ. dr. Ioan Dascălu este și el urmărit penal, pentru aceleași fapte !

Ca să fie tacâmul complet.

Dacă procesul va ajunge la finalitatea pe care o bănuiesc, probele sunt în acest dosar imposibil de întors, istețul Robert Negoiță va avea posibilitatea să își completeze lucrarea de doctorat în penitenciar cu sprijinul, evident, al coordonatorului său, universitarul Ioan Dascălu, care îi va fi alături. Dar nu în sensul lucrării inițiale ci în sensul în care Robert Negoiță a acționat în realitatea cotidiană. Titlul tezei lui „Criza economico-financiară și impactul acesteia asupra echilibrului social” permite tocmai o abordare realistă - cu exemple din practică -, prin descrierea mașinațiunilor financiare ale lui Negoiță de fraudare a bugetului de stat în calitate de persoană fizică - este autor al unei fraude financiare de aproximativ 52 mil. euro -, în calitate de administrator sau proprietar al unei persoane juridice - firmele lui și ale fratelui tocmai sunt luate la puricat pentru fraude de milioane de euro și, cum este și normal, în calitate de primar al Sectorului 3 unde se pare că mai sunt vreo 15 mil euro plecate cu sorcova.

Bine, trebuie luat în calcul și aportul universitarului Ioan Dascălu și a altora ca el asupra echilibrului social.

Să vezi ce doctorat „de pușcărie” va rezulta din viitoarea colaborare !

Niciun comentariu: