joi, 20 octombrie 2016

La „futu'i mă-sa” ! Reabilitare în Sectorul 3 București după modelul Robert Negoiță, PSD.

Tocmai am citit pe site-ul ProTv un articol despre reabilitarea făcută în Sectorul 3 București de firmele „alese” de Robert Negoiță. Acum a apărut la Tv dar probleme sunt mai demult cu reabilitările lui Negoiță Robert, primar al PSD, inculpat pentru fraudă fiscală (cel mai mare datornic privat la stat și cercetat acum și pentru plagiatul lucrării de doctorat !).

Constructorii Negoiță au ajuns la o „mină de aur”. Pentru că Robert Negoiță nu putea să își bage în față propriile firme, le-a băgat pe ale „colaboratorilor”. Nu câștiga nimeni nimic dacă nu se înțelegeau între ei.

S-au înțeles. Televiziunea ProTv a ajuns la unul dintre blocurile făcute harcea-parcea. Dacă nu venea televiziunea, nici responsabilii primăriei (pesediști sinecuriști !) nu își mișcau fundurile. Acum le-au mișcat. Deh, sunt alegerile parlamentare colea, bat la ușă ! Dar timp de 5 zile nici un responsabil de la primăria ocupată de PSD nu s-a deranjat să vadă de ce reclamă oamenii nereguli.

Din materialul filmat de ProTv iese în evidență disprețul cu care sunt tratați locatarii imobilului. Atât de constructor cât și de responsabilul primăriei. O să facem, o să dregem ! Cine îi crede ? Disperați să obțină voturile cetățenilor, pesediștii din Sectorul 3 fac totul de mântuială. Bani aruncați pe apa gârlei.

Am convingerea că vor mai apare astfel de sesizări. Nu degeaba lumea vorbește de lucrările de proastă calitate ale primăriei cu anveloparea blocurilor. Ce a prezentat ProTv este doar unul din cazurile majore de proastă execuție, de treabă făcută în dispreț față de cetățeni. Cum a venit ploaia, cum au apărut problemele. Vine frigul intens, vor apare, evident alte și alte probleme. Pe unde a pătruns apa, pătrunde și frigul. Iar PSD încearcă să obțină pe o imagine generală, aprecierea celor din sector că au grijă de cetățeni. Au grijă pe dracu ! Le ia voturile și își pun palma'n cur. Pa, ne întâlnim peste 4 ani !

Niciun comentariu: