sâmbătă, 1 octombrie 2016

Vouă vă place Cioloş ? Că mie da...

Reacția Alinei Gorghiu, co-președintele PNL, la comentariile total absurde ale infractorului Liviu Dragnea, președintele PSD și ale lui „moș Tăgârță” Tăriceanu, co-președintele ALDE, împotriva lui Dacian Cioloș și tehnocraților din Guvernul condus de acesta, am văzut-o la Agerpres. Apoi am umblat la pagina Alinei de pe Facebook.

Chiar îmi place comentariul ei !
Liderii PSD și ALDE nu au niciun motiv de îngrijorare cu privire la numirea viitorului Prim-ministru. PSD va fi foarte departe de obținerea a 50 la sută din voturi care i-ar permite sa desemneze un candidat, iar ALDE nu va depăși limita de 5 la sută pentru a fi interesat de subiect.
Chiar nu înțeleg deloc supărarea acestora legată de intenția președintelui Iohannis de a propune un premier politic. Nici tehnocrații nu le plac, nici variantele politice. Poate doar soluțiile penale sunt pe gustul lor.
Vouă vă place Cioloş? Că mie da...
 Vai, Alina, iar le-ai dat dureri de cap ! Ce va spune infractorul Dragnea care de pe când mai erau 3 luni până la alegeri îi cerea intempestiv lui Iohannis să desemneze un candidat de prim-ministru de la PSD pentru că PSD, după cum afirmă el cu fermitate, va forma o majoritate parlamentară ?! Alina ai încurcat borcanele ! Pe fac pesediștii „varză”.

Alina este rea cu „moș Tăgârță” Călin Anton Popescu Tăriceanu și adunătura de la ALDE. Auzi la ea ! ALDE nu va depăși limita de 5% ! Normal că ce a pus ea în continuare are logică. Sub 5% nu mai pui problema unei preferințe față de un eventual premier. Te mulțumești cu ce hotărăsc alții. Tu, Tăricene, ești scos din schemă. Și tu și partidul tău de refugiați cu probleme penale.

Îmi place mesajul Alinei. Ideea că PSD nu va avea puterea de a forma o majoritate parlamentară care să îi permită să alunge pe prim-ministrul Cioloș de la o nouă guvernare îmi place. Îmi place tare mult. Mai mult decât ideea că „moș Tărgârță” Tăriceanu nu va ajunge în Parlament cu clienții Justiției din ALDE. Cumva, la ALDE, se lucrează intens la destrămarea făcăturii politice între Tăriceanu și Constantin. Constantin și ai lui, deveniți experți în alianțe și trădări politice, știu că ALDE nu are capacitatea de a deveni partid solid. Este doar o fantomă politică înființată să îi asigure doar în această legislatură parlamentară lui Tăriceanu impresia că mai este om politic. Prin bunăvoința PSD și din interesul infractorului Dragnea, existența ALDE permite PSD să perturbe unificarea tuturor cetățenilor care își doresc la guvernare orice altceva decât PSD. ALDE este o creație a PSD așa cum a fost UNPR iar acum PUR. Ba, cum sunt rău de felul meu, înclin să cred că mai sunt și alte partidulețe fantomă care pe ici, pe colo, fac jocurile PSD. Unele pentru că așa au fost setate, altele din prostie. Iar cei din PSD știu să exploateze prostia. Voturile din consiliile județene și de la Capitală pot fi considerate ca probe. Sar voturile pentru PSD de la cine nu te aștepți și când nu te aștepți !

Îmi place postarea Alinei. Sincer. Merge la suflet.

Niciun comentariu: