duminică, 16 octombrie 2016

Ciuma „roșie”, noua generație ! Crima-organizată !


Pe măsură ce trece timpul, auzim și ne crucim de ce aflăm că a putut naște PSD. Cu noua generație de politicieni ! Pentru că vechea generație s-a cam dus pe copcă. Iliescu este retras din cauză de bătrânețe, Năstase este încă sub interdicție judecătorească, Hrebenciuc este condamnat și mai urmează să primească niște condamnări ... mai toți foștii lideri ai PSD sunt sub „papucul” Justiției sau urmează să ajungă chiar dacă între timp și-au căutat alte ascunzișuri, cum este cazul lui Ilie Sârbu care a fugit la Curtea de Conturi.

Noua generație a PSD i-a avut în frunte pe Victor Ponta care îi avea ca „locotenenți” pe Dan Șova și pe Sebastian Ghiță iar alături pe „baronul roșu” de Teleorman care a devenit ulterior infractorul Liviu Dragnea.

Dosarul Turceni-Rovinari ne ajută mult să înțelegem mașinațiunile practicate de PSD pentru a „jumuli” o țară. Să înțelegem de ce „găurile negre” din economia românească erau ținute în viață de guvernările PSD. Să înțelegem cum PSD își trăgea „dreptul” din întreprinderile cu capital de stat pe care le „confisca” pur și simplu. Să înțelegem cum PSD și sindicatele au ajuns la înțelegerile obscure care au dus la jaful major al bugetului de stat.

La Rovinari și Turceni colcăie de infractori. Unii mai lacomi, alții mai ponderați. Dar tot infractori, până la urmă.

PSD deține controlul absolut al industriei din zonă. Este fieful lor electoral. Ei au numit sau au determinat numirea conducerii firmelor cu capital de stat sau majoritar de stat. Firma de avocați a lui Șova a fost o altă formă de spoliere a bugetului societăților prin „asistența juridică” acordată acestora, asistență însă lipsă, după cum au constatat procurorii care cercetează dosarul. Deși la începutul urmăririi penale s-au dat multe declarații de respingere a acuzațiilor procurorilor, astăzi apar declarații care îi confirmă pe procurori. Mai mult, jaful din banul public a avut ca beneficiar partidul politic numit PSD.

Iau de la HotNews niște declarații ale avocaților din societatea lui Șova.

Alin Brincus, martor protejat în dosar, a dat presei o declarație lămuritoare. De reținut faptul că procurorilor a dat mult mai mult pentru că își simte „pilea pusă pe băț” în interesul altuia și nu îi convine. Nu vrea să ia totul asupra lui așa că are tot interesul să răspundă doar pentru ce a comis el și se pare că a comis destule pentru a primi o condamnare însă nu vrea mai mult.
Daca e despre adevar, sa mergem pana la capat cu adevarul. Relatia mea cu domnul Dan Sova a trecut de la relatia de angajat la o relatie de prietenie. Acest lucru nu m-a impiedicat sa spun adevarul si, in consecinta, pot sa spun in acest moment ca domnul Dan Sova este o victima politica, dar este o victima politica a propriilor colegi, nu a adversarilor politici. Toate contractele avute de firma 'Sova si asociatii' au fost venite pe linie politica si toate incasarile care au fost realizate s-au dus inapoi la partid
Se stia in interiorul firmei de unde vin clientii, unde se duc banii. Toata lumea cunostea. Ne-am complacut cu totii in aceasta situatie. Acum il aratam cu degetul pe Sova. A facut Sova aia! Nu! Toata lumea din firma 'Sova si Asociatii' a lucrat pentru Partidul Social Democrat. Inclusiv departamentul administrativ, inclusiv avocatii, absolut toata lumea mergea, aveau birouri amenajate la partid, aveau directive pentru dosare din partea Partidului Social Democrat, la sediul din Kiseleff si sediul din Ion Ionescu de la Brad
 Ei bine, această declarație confirmă caracterul criminal-organizat al activității politice a PSD dar și a unei societăți de avocați înființată potrivit legii și protejată astfel de lege. Dan Șova a organizat o societate de avocați care primea „directive de la PSD pentru anumite dosare” ?! Ce justiție ? Ce rol al avocatului pentru actul de justiție ? La dracu cu „rolul avocatului pentru apărarea Justiției, pentru aflarea adevărului” ! Mai sunt avocații din societatea lui Șova membri ai UNBR ? Dacă mai sunt, atunci pot trage concluzia că celorlalți avocați din UNBR le place așa ceva.

O altă declarație făcută la presă de un alt martor în dosar, Simona Ciurcu, aduce și mai multă claritate activității casei de avocați a lui Șova. Hoție pe față. Manipulare a adevărului la greu. Minciună cât încape.
Nu s-au antedatat documentele. Ele s-au redactat mult mai tarziu. In document, cand spui ca l-ai facut in 2011 ca sa se refere la 2006, cum se numeste? Mi s-a cerut de catre Dan Sova. (...) Toata lumea a acceptat sa le faca! Stati sa ne intelegem! Toata lumea din firma aceea, inclusiv femeia de serviciu se ruga in fiecare zi, in momentul in care Dan a intrat in politica, toata lumea se ruga sa fie cat mai bine in politica pentru ca stiam cu totii ca daca lui ii va fi bine si noua ne va fi bine, evident
Bag seama că toate apărările lui Dan Șova au picat. Au picat și apărările lui Victor Viorel Ponta. Declarația de mai sus confirmă acuzația procurorilor că Ponta și-a falsificat actele care îi justificau activitatea cu firma lui Șova. Iar avocații din fosta societate confirmă faptul că ei nu au lucrat cu Ponta ! De aici vor ieși niște condamnări, Grele.

Dosarul Turceni-Rovinari vine și confirmă practica jafului politic comis de PSD asupra unei întregi țări prin orice mijloace. Dosarele lui Sebastian Ghiță „colcăie” de contracte contra-făcute, de contracte neonorate însă plătite, de bani scurși către PSD sau campaniile politice ale PSD. Se pare că Victor Ponta „sugea” de la multe oi. Prin Sebastian Ghiță mulgea banii din domeniul IT dar avea și controlul asupra administrației publice care plătea programele IT ale lui Ghiță ! Prin Șova și asociații manevra adevărul pentru ca infracțiunile lor să nu fie aflate de procurorii cei răi. Ba, din ce citesc, se pare că avea și printre procurori unii mai „apropiați”, ba chiar și printre judecători.

PSD se dovedește a fi o adevărată mafie. Activitatea politică este doar un mediu folosit pentru practicarea jafului. De fapt, PSD a ajuns o structură a crimei-organizate ! Ponta, Șova, Ghiță, Dragnea sunt doar noii șefi ai crimei organizate.

Niciun comentariu: