vineri, 28 octombrie 2016

Tăriceanu a ajuns să se joace cu găletușa în nisip. Om bătrân și minte ...

Tăriceanu are ca adversar politic la aceste alegeri parlamentare, alături de infractorul Liviu Dragnea și inculpatul Victor Viorel Ponta ba chiar și de suspectul (nu știu precis dacă este și inculpat) Traian Băsescu, pe Președintele Klaus Iohannis. Toți 4 mor de dragul lui Iohannis. Trag în el din toate pozițiile. Cu toate munițiile. Nu mai au treabă cu celelalte partide politice, mai ales PNL și „vijeliosul” USR, adversarii lor, au treabă cu Iohannis.

Măi băieți măi, mai ales tu, Băsescule, care „le știi pe toate”, lui Tăriceanu parcă nu am cum să îi spun ceva că are un comportament de copil care se joacă cu găletușa în nisip, Iohannis nu este pe nici o listă electorală și nici nu conduce vreun partid !
„Am verificat. Iată rezultatul: Iohannis Klaus Werner a fost nu doar urmărit penal, ci chiar învinuit în dosarele penale nr. 270/P/2006 şi 5/P/2007, lucru lesne de verificat în sistemul informatic al Justiţiei”, a menţionat Tăriceanu - Mediafax
Răspunsul de la Președinție a venit, normal, să contracareze afirmația aiuritoare a „nisiposului” Tăriceanu.

UPDATE 20:10
Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Madalina Dobrovolschi, neagă "speculaţiile vehiculate astăzi în spaţiul public" şi reia declaraţia că preşedintele nu a fost pus sub urmărire penală. "In legătură cu speculaţiile vehiculate astazi în spatiul public, precizez ca sunt informatii complet false. Pentru corecta informare a opiniei publice, reiau ceea ce presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a declarat in repetate randuri si anume ca nu a fost niciodata urmarit penal. Desigur, de-a lungul anilor, au fost o serie de "oameni de bine" care au formulat diverse plangeri si sesizari impotriva domniei sale. In astfel de situatii, este obligatoriu pentru procurori sa faca verificari. In urma acestor verificari, toate aceste plangeri si sesizari au fost infirmate de procurori, ceea ce inseamna ca niciodata, in niciunul dintre cazuri, domnul presedinte nu a fost pus sub urmarire penala", a declarat Madalina Dobrovolschi.
Orice procuror poate confirma procedura. Infirmarea de către procuror a unei plângeri sau sesizări cu privire la persoană o exclude pe aceasta din dosar. Faptul că procurorii au făcut cercetări cu privire la persoana Klaus Iohannis și faptele care i se imputau nu înseamnă că Iohannis a fost urmărit penal. Faptul că procurorii l-au scos din cauză pe Iohannis în toate cauzele penale, arată că cel sau cei care au făcut plângerile penale au vrut răzbunare și nu sancționarea unei fapte penale. În fine, mulți citesc și puțini pricep.

Tăriceanu are electoratul lui. Am văzut că a apărut și pe rețelele de socializare. Nu vor să admită nimic, nici o explicație juridică, le poți pune în față orice, ei o țin pe a lor. Langa-balanga. Nu are rost să te chinuiești să îi lămurești. Alături de ei sunt pe baricadele defăimării susținătorii lui Băsescu și, normal, cei ai PSD. Toți, dar absolut toți au același discurs.

Nu susțin că sunt pierduți pentru societate. Sper doar ca urmașii lor să nu le semene. Sunt și ei buni la ceva. Măcar la făcut urmași.

Niciun comentariu: