joi, 27 octombrie 2016

Băsescu: obiectivul este distrugerea elitelor politice și economice !


Cei de la Evenimentul Zilei au preluat zicerile lui Traian Băsescu de la B1 Tv. Citind eu ce scriu cei de la Evenimentul Zilei m-am crucit. Operație complicată, eu fiind ateu și nu pot garanta că m-am crucit ortodox, catolic sau cine altcumva altcumva.

Nu, nu iau tot ce a spus Băsescu. Este pierdere de timp. Iar timpul costă bani, ce naiba !
Vă repet, ca om care înțelege ce se întâmplă, avem niște ticăloși, care au ca obiectiv slăbirea internă a României, să o pună pe tavă cuiva. Obiectivul este distrugerea elitelor politice și economice ... Îngroparea politicului, așa cum se face sistematic, vă rog să mă credeți că nu are nimic comun cu democrația. Ceea ce face Cioloș este una dintre marile ticăloșii de după 1989.
Să o iau așa, mai cătinel. De ce oare acest individ atrage atenția peste tot că este un „om care înțelege ce se întâmplă” ?! Să fie o acută lipsă de încredere în interlocutori ? Să îi considere proști ? Să fi uitat că a mai spus aceste cuvinte ? Să fi uitat că a afirmat, antărț, că este cel mai bine informat ? Este o treabă aici, una de psihic. Parcă ar fi la taclale, în cârciumă, când bețivul îți atrage atenția că el știe ce spune.

Nu asta este problema principală. Altă formulare a lui este de comă.
Obiectivul este distrugerea elitelor politice și economice
Ei !? Parcă sună a tăricenism ! Ia să vedem care sunt „elitele” pe care le plânge Băsescu.

Păi ar fi el, cap de listă, normal. Apoi este sigur Tăriceanu. Apoi este Victor Viorel Ponta. Nu poate lipsi infractorul Liviu Dragnea. Fără doar și poate aici intră Sebastian Ghiță și Dan Andronic. Să nu o uităm pe „blonda de la Cotroceni”, Elena Udrea ... Mai poate fi luat în calcul Gabriel Oprea dar și mulți, mulți alții care au fost ceva la vremea lor și care astăzi au niște probleme cu Justiția. Toți aceștia, și cei văzuți și cei nevăzuți, sunt elitele lui Băsescu ! Ne-am dat dracu !

Rog a se observa că vinovatul este nimeni altul decât Dacian Cioloș !
Ceea ce face Cioloș este una dintre marile ticăloșii de după 1989.
Alo ! Cât costă halatul ?

2 comentarii:

ionescu ovidiu spunea...

E nebun de legat! În cămașă de forță cu el!! De aceea era necesară examinarea amănunțită a sănătății psihice și fizice. El vorbește de elite? Care l-a adus pe analfabetul ăla de Funeriu????? Nu , nu mă interesează Băse, pentru mine e o carieră închisă...

Crăciun Florin spunea...

Vrea voturi de la PSD sau naționaliști. Este corectă afirmația: este nebun de legat. Între ce a pretins că este și ce este de fapt este o diferență uriașă. Mai ales pe fond.