vineri, 25 noiembrie 2016

La spitalul Sf Maria, nu dai de pământ cu pălăria ! Acolo este nevoie de niște interogatorii !


Imaginea am luat-o de la publicația „Puterea”, care un material referitor la „războiul” contra mafiei spitalelor și a altor unități din sistemul medical pe care, spune presa, l-a deschis ministrul finanțist Vlad Voiculescu.

De la Agerpres am luat un articol, astăzi, care prezintă rezultatul controlului efectuat de Inspecția Sanitară de Stat la spitalul Sf. Maria, spital care s-a postat în prima în avangardă și devenit „motivul” războiului declanșat de PSD cu Guvernul Cioloș. Rezultatul, după câte se poate înțelege din text, este departe de ce ar trebui să fie în acest spital ca măsuri de asigurare a transplanturilor. De orice fel ar fi ele. Nu de alta, dar să ceri voie să faci transplant și să transporți persoana operată la un loc cu rufele murdare luate de pe paturile celorlalți bolnavi nu este chiar în regulă ! Bașca faptul că în organigramă ai prevăzută o unitate specializată laborator iar pe teren aceasta lipsește cu desăvârșire, pune sub un mare semn de întrebare sinceritatea și corectitudinea directorului spitalului, dr. Narcis Copcă !

Pentru că Google te duce unde îi ceri să iei informații, am ajuns și la tumultuosul articol tipărit la Evenimentul Zilei împotriva infamului ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, care „sabotează transplantul pulmonar” de la spitalul Sf. Maria. Fiind vorba despre Evvenimentul Zilei, știind că este „gazeta de perete” a lui Traian Băsescu, nu pot decât trage concluzia că în domeniul sănătății, al „apărării” valorilor românești care lucrează în sănătate, PSD și PMP au o abordare similară dacă nu cumva chiar comună. Pe bază de „acord de coabitare”, cum îi place lui Băsescu să încheie.

Pe site-ul TVR este un articol care prezintă și el situația, cât de cât. Iese în evidență furia cu care persoana care îndeplinește în aceste zile funcția de primar general al Capitalei atacă, fără a avea nici o bază legală sau măcar de oportunitate un ministru care vrea să vadă dacă o acreditare este dată corect și dacă în spitalul care a cerut acreditarea sunt îndeplinite toate condițiile pentru ca oprațiile de transplant de plămâni să poată fi realizate. Numita Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele de la Voluntari se comportă ca un factor de destabilizare a unei guvernări care produce multe neplăceri partidului din care face parte din cauza dezvăluirilor care se fac privind comportamentul feudal al celor care au condus și asigurat funcționarea guvernului demisionar al Victor Viorel Ponta.

Citind toate materialele arătate mai sus, nu poți să treci cu vederea rezultatele controalelor.

Autoritatea Națională pentru Transplant a dat o autorizație „din burtă” din moment ce Inspecția Sanitară de Stat nu a găsit la fața locului condițiile minime pentru autorizare.

Nu poți să treci cu vederea practicile din spital, unde numărul infecțiilor nosocomiale depistate și raportate este cu 50% mai mare decât în anul trecut !

Pe ce se bazează numita Gabriela Vrânceanu Firea Pandele atunci când iese la televizor și aduce acuze ministrului sănătății ?

Zgomotoasa primăriță s-a aruncat la „bătaie” în stil de mahalagioaică. Eu consider că ce face ea este un fel de agresiune pentru a acoperi neregulile grave de la spitalul aflat în subordinea primăriei București. Iar apărarea unei unități sanitare care induce în eroare, punând în pericol viața oamenilor ba chiar având ca rezultat o moarte care urmare a promisiunilor ce nu le poate onora, este nocivă pentru întreaga societate.

Niciun comentariu: