marți, 22 noiembrie 2016

Toți vor plăti ! Stalinism în stare pură.


Cuprins de nebunia răzbunării, infractorul Liviu Dragnea se dezlănțuie la Tv. Iau de la Digi24 articolul.

Răzbunare, dulce răzbunare ! Infractorul Liviu Dragnea visează la răzbunare. Bănuiesc că alături de el alți și alți fruntași ai PSD, mulți dintre ei pe listele din circumscripțiile electorale actuale, își freacă mâinile cu poftă. Răzbunare !

  • „Aş vrea să se apropie dreptatea de toţi. Dacă vom câştiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din păcate USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (...) Să plăteasă toţi pentru tot răul pe care l-au făcut. Toţi. Indiferent despre cine e vorba”, a spus Liviu Dragnea, făcând referire la declaraţiile lui Klaus Iohannis, privind politicienii care atacă justiţia pentru că simt că „dreptatea se apropie” de ei.
  • Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea să se apropie de toţi. Premierul Cioloş trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii şi cu ceilalţi oficiali şi funcţionari implicaţi în marea fraudă de la Cuminţenia Pământului. Acolo s-a încălcat legea de la început şi şi acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătăţii pentru prejudiciul uriaş pe care l-a adus bolnavilor din România, atât bolnavilor de hepatita C, cât şi milioanelor de români bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă preţurile la medicamente

Ministrul Agriculturii este și el pe listă pentru că nu s-au întârziat subvențiile în agricultură - aici chiar este de râsul curcilor ! Nu spune și de ce au fost întârziate subvențiile !

În fine, lista răzbunării infractorului Liviu Dragnea și a „colegilor” de infracțiuni comise ca urmare a „bolii generată de putere” (mai așa, mai de-a dreptul, puterea ia unora mințile !), este mult mai mare. Kovesi este printre primele, Livia Stanciu care acum este la CCR de asemenea, mai sunt pe listă procurorii DNA și DIICOT care dezgroapă și dezgroapă „scheleții” din curtea PSD, ALDE și PMP într-o veselie. Pe zi ce trece, candidații puși pe listele PSD pentru alegerile parlamentare capătă calități „deosebite” în dosarele penale deschise de procurori. Acum a intrat pe linia dreaptă dosarul Microsoft 2, unde lideri ai PSD sunt băgați în rahat până la gât. Trimiterea dosarului la instanță va curăța viitorul Parlament de o parte a parlamentarilor PSD cu experiență. Parlamentară, desigur, chiar dacă cu puternice accente neconstituționale, dar și de manevre obscure din poziția de guvernanți.

Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, ministrii Ghinea, Voiculescu, Irimescu dar și alții pe care nu i-a mai pomenit sunt cei care au scos la iveală inutila guvernare PSD condusă de Victor Viorel Ponta dar și măgăriile PSD din guvernările trecute. Iar susținerea de către Președintele Klaus Iohannis a independenței Justiției este un motiv de mare supărare de au ajuns cei din PSD în frunte cu infractorul Liviu Dragnea să admită posibilitatea avansată de alt speriat al neamului, Călin Anton Popescu Tăriceanu, de suspendare a Președintelui, cum-necum, dar suspendare să fie. Iar ALDE are de apărat alte nume grele care în viitorul Parlament ar putea să nu mai aibă sprijinul necesar pentru evitarea urmării penale în dosarele în care, spun procurorii, sunt părți ale actelor infracționale.

Niciun comentariu: