sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Of ! Guvernul ăsta, condus de Cioloș, ne mai dă și ceva autostrăzi finalizate într-un an !

Sorin Bușe, ministrul transporturilor vine și dă un anunț încurajator. Până pe 20 decembrie vom avea dați în folosință 18 km de autostradă. Pe tronsonul Lugoj-Deva 15 km și 3 km la Petricani.

Agerpres.
Pe 15 decembrie vor fi dați în folosință 15 kilometri de autostradă pe lotul 2 Lugoj-Deva și o să mai fie 3 kilometri la A3. Acest lot nu este important pentru ieșirea pe autostradă, ci este important pentru Petricani. După cum știți, eu chiar am lucrat în zonă, la Renault, și toată lumea din Doamna Ghica vine pe Petricani. Este aglomerație foarte mare, mai trece și trenul câteodată și se blochează de multe ori. Dacă deschidem acest tronson putem oferi o altă alternativă în cazul în care se produce un accident sau un blocaj oamenii să poată ajunge în nordul orașului pe acea variantă folosind șoseaua de centură. Este programată (deschiderea n.r.) pe 20 de decembrie
Ministrul mai spune că stăm bine și la contractele pentru deszăpezire, pentru că șeful de la CNAIR, Homor, a avut inițiativa de a deschide licitațiile din luna mai astfel că astăzi majoritatea contractelor au fost deja atribuite restul, cele contestate, fiind în diferite faze de soluționare. Treabă făcută cu cap, nu ca înainte, pe timpul PSD, cu picioarele (ai lui Ponta începeau contractele în buza iernii !).

Este evident vorba despre performanță administrativă din partea ministrului Bușe. Nu a prea vorbit, nu a ieșit la presă, a deblocat ce era blocat de incompetenții de la PSD, a deschis noi fronturi de lucru ba, uite că la final de an, aduce și porțiuni de autostrăzi finalizate.


Ce s-a putut termina, s-a terminat. Restul poate fi terminat dacă Cioloș redevine prim-ministru !

Niciun comentariu: