marți, 19 iulie 2016

Români la furat în India ! Fascinant ! Arestați !


Agerpres. Șapte români au fost arestați în India pentru furt.

Cei șapte, trei bărbați și patru femei, își organizau activitatea infracțională într-un hotel din New Delhi. Potrivit poliției indiene, pe data de 17 iulie a fost primită o plângere din partea unui comerciant, care a sesizat că niște străini, ce aparent se arătau interesați de bunurile pe care el le vindea, îi sustrag obiecte de valoare din casa aflată lângă magazinul său de articole vestimentare.
Zău dacă nu sună a naibii de bine cu descrierile polițiștilor noștri sau ale procurorilor privind furturile de la noi. Zău dacă nu mi se pare că ar fi rromi de ai noștri. Când am citit că au și mașină de teren și că acoperă o zona mai mare de „manglit”, zău dacă nu mă gândesc că au devenit localnic. Ceva limbă locală or vorbi ei, zona este mai aproape de sufletul lor.

Dar să nu greșesc. Dacă nu sunt rromi ? Dacă sunt români sadea ? Că și românii sadea sunt cu apucături de astea.

Ei bine, din zona aia a Asiei de sud și de sud-est am tot citit de români care au devalizat bancomate, români care practică traficul de droguri, dar de români porniți la furat de la negustori încă nu am auzit.

Parcă văd o campanie de presă ca statul român să se implice pentru salvarea sărmanilor românași plecați peste țări și mări să explice ei cum se fură „românește”.

Niciun comentariu: