sâmbătă, 23 iulie 2016

Atentate peste atentate. Autoritățile ocolesc fondul problemei.

Ieri a avut loc la Munchen. Agerpres preia declarațiile oficialilor germani, le pune, și nu comentează. Restul presei face ce poate, prin interpretarea evenimentului. Fiecare cu politica postului.

Oficial, agresorul este un tânăr „germano-iranian”, locuitor de mulți ani a orașului Munchen, nu se cunoaște motivul pentru care a acționat așa. Ca să fiu sincer, eu cred că se va construi un motiv în cadrul poliției germane pentru a se evita o stare conflictuală între populația germană nativă și populația germană imigrantă.



Tânărul s-a sinucis, spune poliția, după ce a fost rănit de un polițist.

Înaintea acestui act de agresiune extremă, un alt atac s-a produs în Germania, tot de către o singură persoană, un imigrant minor în evidență ca afgan dar bănuit că ar fi fost din Pakistan care a dat cu toporul oamenii dintr-un tren. A fost ucis de poliție în timp ce ataca un polițist.


Minorul era venit în Germania din primăvara lui 2015, a fost plasat la o familie germană care l-a găzduit pentru a-l educa și încadra în societatea germană. S-a descoperit că minorul a planificat actul terorist, avea și un filmuleț postat pe net în care arăta ce urmează să facă.

Avem două cazuri în Germania în care agresorii au mai multe puncte în comun. Sunt tineri. Cel de la tren avea 17 ani, cel de ieri avea 18. Sun hotărâți să ucidă pe cei din jur, fără a face distincție. Posibil să fie amândoi credincioși islamici. Aștept confirmarea de la autoritățile germane. Pentru germano-iranian. Pentru primul a fost clar.

Partidul Verzilor din Germania a acuzat poliția că l-a ucis pe tânărul afgan în loc să îl prindă în viață. Aștept ca Partidul Verzilor să acuze poliția germană că a „hăituit” pe tânărul germano-iranian până când acesta s-a sinucis. Germanii consideră că imigrația nu are treabă cu atentatele. Treaba lor. Treaba mea este că imigranții islamici care au primit rezidență în Germania au dreptul să ajungă la noi liberi și nestingheriți pentru a comite „acte violente” de aceeași factură iar autoritățile române vor fi sfătuite să fie „corecte politic” și să nu spună că religia islamică i-a împins pe atentatori să comită crimele. Ci, posibil anumite boli psihice nedetectate la timp.

În Franța, înainte de tentativa de crimă din trenul german, în Departamentul Hautes-Alpi, un marocan a înjunghiat o femeie de 47 de ani și pe cele trei fete ale acesteia, din care cea mică (se pare de 8 ani !) are o rană urâtă la plămâni, pentru că soțul femeii înjunghiate s-a scărpinat la inghinali pe stradă și a fost văzut de soția marocanului.

Mai înainte, la Nisa, un franco-tunisian a intrat cu camionul de 19 tone în mulțimea adunată să vadă focurile de artificii. Numărul victimelor este mare.

În toate aceste cazuri este vorba despre agresori de religie islamică. Toți au primit regim de rezidență în Franța și Germania. Cercetările polițienești confirmă, pe măsură ce trece timpul, că acțiunile sunt, în general, pregătite din timp.

Ministrul francez de interne declară, depășit de situație, că ei, în Franța, ar trebui să se obișnuiască cu actele teroriste, pentru că atacatorii singuratici nu pot fi combătuți. În Germania, un oficial german a afirmat că nu pot pune câte un polițist în fiecare vagon de tren pentru a preveni atacurile de tip terorist.

De ce nu merg la sursă ? De ce continuă să alimenteze sursa teroristă prin acceptul imigrației din spațiul islamic ? Pentru corectitudine politică ? Pentru că așa recomandă unii și alții ?

În SUA au loc crime peste crime. Multe dintre ele au fundament religios islamic. Altele au fundament etnic.  Populația de culoare vrea să se răzbune pe stat și ucide fie polițiști, cu predilecție, fie albi. Acolo există un amalgam de „libertăți” care apărate pervers de „avocați ai morții” se ajunge la victime umane. Oameni nevinovați, uciși pentru că politicienii se țin cu dinții de multiculturalism și corectitudine politică. Nu putem să ne plângem că în Europa nu avem „avocați ai morții”. Îi avem. În Franța, în Belgia, în Olanda, în Germania sunt foarte activi. Este grotesc să vezi cum teroriștii sunt declarați victime ale sistemului penitenciar, sunt declarați victime ale hăituirii polițienești, este grotesc să vezi cum partide politice de nișă cer cu insistență ridicarea unor stări legale de protecție sporită a populației la Paris în timp ce la Nisa sunt uciși oameni. Nu unul sau doi, ci 84 de oameni și sunt răniți aproape 300 ! Este absurd să vezi cum sunt acuzate forțele de ordine care supraveghează liniile de comunicare ale eventualilor agresor și să constați mai târziu că folosind acele linii agresorii au putut comunica și pregăti în ascuns actele teroriste.

La un moment dat te întrebi. Cine sunt de fapt agresorii societății ? Cine sunt cei care pregătesc terenul pentru ca teroriștii să obțină maximum de efect în morți și răniți ?! Cine sunt cei care vor ca statul să nu mai fie capabil să protejeze populația ?! Cu ce scop ?

Niciun comentariu: