vineri, 1 iulie 2016

Dragoste mare între PSD, USB și PMP. După alegeri, normal !



22 iunie 2016, Sectorul 4, alegere de viceprimar (de la PSD !), voturi pentru de la PSD, USB și PMP. Să trăiască !

1 iulie 2016, Sectorul 6, victorie ! USB și PMP s-au aliat cu PSD ! Să trăiască și să ne dea, așa este colaborarea !

Dacă ne amintim și de Sectorul 1, unde celebra Clotilde Armand a candidat pentru primărie a votat cu PSD, la constituirea „forței” politice majoritare. Bine, după ce au pus PSD pe tronul puterii - deși se putea face invers dacă ar fi colaborat cu PNL -, Clotilde a anunțat că vor face o „opoziție dură”. Fleoșc !

Este evident că cele petrecute după ziua alegerilor locale au arătat, fără echivoc, unde s-au făcut aranjamente dinainte. Au arătat cine a fost necinstit.

În București cei de la USB au răsturnat toate pronosticurile. Nu degeaba se pune întrebarea dacă nu cumva aveau o alianță ascunsă cu PSD înaintea alegerilor locale ! Pentru că USB a luat, mai mult decât evident, voturi de la PNL. Știind capacitatea PSD de a „naște” tot felul de căpușe politice în dauna competitorilor, ajungem fără mare greutate la concluzia că Alina Mungiu Pippidi, Liiceanu și alți „oameni de dreapta” au bătut palma cu PSD pentru a bloca accesul la putere al PNL în București.

Toată campania de „strângere a rândurilor dreptei” a fost indusă PNL iar liberalii au căzut de fraieri în capcană. Au crezut în cinstea numelor de intelectuali adunați pe la GDS, pe la Revista 22, pe la Societatea Academică Română, pe la România Curată etc. ONG-uri finanțate din exterior care au primit sarcina să împiedice coagularea politică de dreapta din România.

Înclin să cred că fuziunea dintre PNL și PDL a fost semnalul de alarmă pentru oculta străină îngrijorată că vor pierde influența asupra scenei politice locale. Maimuțoiul pe care l-au controlat până atunci, Traian Băsescu, nu mai are credibilitate și ca atare nu mai are viitor. Din această sperietură la extern a apărut partidul politic Uniunea Salvați Bucureștiul pe scheletul unui ONG finanțat de cei care au comandat „năpârlirea” și transformarea ONG-ului în partid politic.

Faptul că PMP-ul lui Băsescu este în trena USB-ului la București iar în țară este pe față în trena PSD ne arată că sarcina lui Băsescu și a PMP este să împiedice PNL să cucerească puterea politică la parlamentare pentru a împiedica pe Președintele Klaus Iohannis să își ducă la îndeplinire obiectivul politic de integrare mai deplină a României în Uniunea Europeană și de transformare a României într-un pol de securitate în sud-estul Europei.

Semne sunt, vorba aia, câte vrei.

Șeful de campanie a lui Nicușor Dan a fost un mare admirator al lui Putin și al Rusiei, cu afaceri în spațiul rus împreună cu oligarhi ruși. Mai zilele trecute, fostul consilier al lui Băsescu, Fota, recomanda o schimbare de paradigmă a politicii externe a României și o apropiere de Rusia, ba chiar relații speciale cu Statul Major al Armatei Ruse.

Te crucești. Toate astea în timp ce România definitivează infrastructura de comandă NATO de pe teritoriul României și propune NATO utilități pentru camparea unor mari unități operative. Ba chiar după ce România își exprimă intenția de a susține o mai mare integrare, adică își propune să acceadă în nucleul dur al Uniunii Europene !

Alianța asta între PSD, USB/USR și PMP este tare ciudată. Ca să fiu elegant în exprimare. Ea este însă foarte clară. Fără echivoc. Este antiromânească !

2 comentarii:

OCTAVIAN spunea...

EXTREM DE CORECT PENTRU SECTORUL 1 !
PSD + ALDE = 9 + 2 = 11 VOTURI ,
PNL = 6 , USB = 8 , PMP = 2
DECI DIN START , DACA PNL + USB - SE ALATURAU = 14 VOTURI , DINTR UN TOTAL DE 27 ;
ATUNCI PSD - ERA PE .... LIBER ! ( 27-14 = 13 VOTURI )
DACA USB , SE PLASA CA SI PNL - ADICA INAFARA JOCULUI PSD + ALTII , ACOLITII , ATUNCI ACESTIA DIN URMA RAMANEAU COMPLET SI NET , IN INFERIORITATE !

Anonim spunea...

La sectorul 1:
USB = 8 locuri
PSD + ALDE + PMP + PNL = 19 locuri.
Partidele din USL si aliatii lor detin 19 locuri din 27. USB este in opozitie. Banditii de la PSD-PNL s-au divizat de forma pentru a pacali electoratul. Ei sunt majoritatea si USB nu are cum sa schimbe votul in consiliu. Insa USB va detecta orice inceput de frauda, adica toata activitatea PSD-PNL, inca din fasa. Rusine PSD-PNL si ALDE-PMP!