miercuri, 21 iunie 2017

Astăzi, PSD a practicat „canibalismul” politic


Moțiunea a trecut cu 241 de voturi din 251 de parlamentari care au votat. PSD Dragnea și-a „devorat” colegii din gruparea PSD Ponta-Grindeanu. Canibalism politic.

AgerpresOrban: Azi am scăpat de o gașcă din PSD; pentru ca lucrurile să revină la normal, trebuie să scăpăm și de a doua
Azi am scăpat de o gașcă din PSD, gașca Ponta-Grindeanu. Pentru ca lucrurile să revină la normal și România să meargă înainte trebuie să scăpăm și de a doua gașcă din PSD — Dragnea-Olguța-Firea
Să vedem ce ne rezervă viitorul. În PSD, evident, urmează ca cei învinși să revină umili la pupat papucii ayatollah-ului Dragnea sau, de ce nu, să treacă în barca neafiliaților lui Daniel Constantin. Alianța criminală anti-românească PSD-ALDE are, acest vot o confirmă, o majoritate în Parlament. A avut 244 de voturi acum are, nu se știe cât timp, 241. Destul de „bunicică”.

Vom observa peste câteva zile, ce decizie va lua președintele Klaus Iohannis.

Până la formarea noului guvern, Grindeanu va gestiona problemele țării împreună cu toți miniștrii „demisionari” ai echipei Dragnea ! Și da, cu secretarul general Ponta (dacă nu își dă demisia imediat) ! Circ !

Când va veni ziua să scăpăm de a doua gașcă ? Peste 6 luni ? Nu de alta, dar noul guvern, de va fi format tot de PSD, are toate șansele să pățească ce a pățit guvernul Grindeanu. La sfârșitul anului nu va putea da seamă pentru neaplicarea unui program de guvernare nerealizabil ! Nu poți face din rahat- bici ! Culmea, să mai vrei și să pocnească !

Niciun comentariu: