miercuri, 21 iunie 2017

Săriți PSD-iști ! Duoamna Firea este atacată la realizări


Vai, dar nu se poate ! Fostul UNPR prin actualul vice al PMP sare de fund în sus. Agerpres.
„Între realitatea istorică și cea pe care și-o amintește Liviu Dragnea este o diferență majoră: UNPR a fost partidul care a permis victoria categorică a stângii de la locale, din toată țara, dar în special din București. În urmă cu un an, când sărbătorea victoria unică din istoria PSD din București, UNPR nu era 'un aliat toxic', ci un partener de încredere. Poate că în politică se pot întâmpla multe, dar istoria reală nu poate fi falsificată”
Cu „încrederea” în vârf de băț, după ce a fost violată de infractorul Liviu Dragnea în plenul Parlamentului, Valeriu Steriu atacă la baionetă:
„Dacă dl Liviu Dragnea este dezamăgit de alianța cu noi, care i-a permis victoria la București, noi suntem mai dezamăgiți că am susținut un proiect politic care a ajuns să dezamăgească bucureștenii, care a bătut pasul pe loc și a irosit un an din viața bucureștenilor și care a concretizat chiar mai puține reușite decât faimosul program de guvernare
Nu este de colo să vezi un „participant” la victoria lui Firea a lu' Pandele, un înfocat susținător că vine și pune „cărțile” pe masă cu rezultatele la vedere: proiect politic care a dezamăgit bucureștenii, cu mai puține reușite decât faimosul program de guvernare ...

Acum, să ne punem întrebarea care trebe pusă: care bucureșteni ? Pentru că împotriva lui Firea au fost o mână de oameni. Cei care au votat cu PNL, cu USR și cu PMP (când nu încorporase UNPR !). Sub 20% dintre bucureștenii cu drept de vot. Restul, cei care au votat cu Firea și cei care nu au votat (dând un vot indirect lui Firea !), sunt probabil mulțumiți ! Corporatiștii nu s-au deranjat la vot pentru că pericolul să nu iasă Firea era mic ! De ce nu ?! A fost alegerea lor, directă sau nu și nu au de ce să protesteze !

Atacul direct la duoamna Firea ne spune că este mai slabă chiar decât Grindeanu care a condus Guvernul. Analiza PSD spune că Grindeanu a reușit în 6 luni de guvernare doar 13% din programul lui Dragnea. De aceea a fost debarcat. Dacă duoamna Firea a obținut mai puțin, sub 13% într-un an de guvernare a Capitalei, este de lăudat ? Băi infractorule Dragnea ? Lucrezi cu „greutăți” măsluite ? Te complaci cu dubla măsură ? Te pomenești că o propune prim-ministră ! Este o mare realizatoare de programe !

Niciun comentariu: