vineri, 23 iunie 2017

Ludovic Orban a început consultările în teritoriu legate de poziția PNL


Președintele PNL, Ludovic Orban este la Iași, unde participă la primul Birou Politic Județean în cadrul consultărilor cu baza partidului pentru a stabili poziția PNL față de situația crizei declanșate de PSD prin demiterea propriului guvern dar și căile de urmat după ce treburile se vor calma.

Ludovic Orban comunică și detalii ale acțiunii PNL privind consultările cu formațiunile aflate astăzi în opoziție. Luni vor avea loc consultări cu USR, UDMR și cu Tomac de la PMP, înainte de a merge în fața Președintelui Iohannis cu propuneri.

Ideea de bază transmisă liderilor ieșeni este că alegerile s-au terminat și că PNL se reorganizează în forță. Își schimbă comportamentul politic și ia problemele în piept. PNL este, de facto, liderul dreptei !

După amiază, președintele Ludovic Orban va merge la Piatra Neamț unde se va întâlni cu membrii BPJ Neamț unde va cere păreri privind direcția de urmat în actualul moment de criză.

A declarat că deciziile majore ale PNL se vor lua după consultarea bazei partidului. Acum pune în practică angajamentul. Mâine se va deplasa la Suceava unde va avea aceeași acțiune de consultare a BPJ și va culege punctele de vedere ale sucevenilor privind acțiunile viitoare ale partidului.

Este evident că nu va putea acoperi întreaga țară. De aceea trebuie să acceptăm ideea că prim-vicepreședinții partidului și toți vicepreședinții sunt deja în deplasare, potrivit planificărilor stabilite pentru a consulta BPJ ale PNL.

Nu închei fără a pune părerea lui CTP: CTP: „Atrag atentia asupra aparitiei unui lider in opozitie, el e vechi dar nu a ajuns in fata si anume Ludovic Orban. Este un politician experimentat cu un discurs apasat si este si meserias.”

Actualizare

Discuțiile la conferința de presă, au fost intense. Foarte intense. Informațiile presei cu privire la PNL și acțiunile PNL sunt, în majoritate, false. Iar Ludovic Orban pune lucrurile la punct.

Niciun comentariu: