joi, 15 iunie 2017

Hopa, hopa, uite vine Penelopa

Mediafax. PSD propune o alianță PMP iar lui Eugen Tomac un post de viceprim-ministru !

Știre caldă, obținută de Mediafax „pe surse politice”.

Senzații tari ! Dar de ce ?

Mediafax spune că PSD caută aliați pentru moțiunea de cenzură. Se cam împut apele prin Parlament și nu se mai știe cine este cu cine și cine este contra.

Grindeanu este, evident, vârful de lance al unei grupări din PSD care vrea să schimbe conducerea partidului. Mai pe șleau, vor să îl trimită pe infractorul Liviu Dragnea la „ocnă”. Iar pe vuvuzelele lui pe centura politicii. Pagubele ar fi imense !

Grindeanu a numit pe Ponta secretar general al Guvernului. Ponta se pare că a acceptat. Nu văd nici o declarație de refuz. Organizațiile județene de la Timiș li Iași și-au manifestat sprijinul pentru Grindeanu. Statutar, membrii PSD pot fi dați afară din partid doar de organizația din care fac parte. Pentru spectacol public și pentru impresie artistică, CEX a PSD au votat excluderea din partid a lui Grindeanu. Dacă statutul partidului spune altceva, decizia CEx este egală cu o frecție la un picior de lemn.

Dacă este reală informația cu Tomac, gruparea infractorului Liviu Dragnea știe că are mari pierderi în rândul parlamentarilor PSD. Nu este exclus ca cei de la Timiș și cei de la Iași să se uite mai degrabă la decizia colegilor din organizațiile de care aparțin, colegi care au posibilitatea reală să îi excludă din partid, să le retragă sprijinul politic !

Cineva toto prorocea pe Facebook că nu este exclus ca moțiunea de cenzură a PSD să pice !

Judecând exclusiv politic, Guvernul Grindeanu 02 nu trebuie să fie susținut de adversarii politici. Nu pentru a face o favoare infractorului Liviu Dragnea și inculpatului Tăriceanu, ci pentru a da frâiele jocului politic în mâna Președintelui Iohannis ! Mai mult, picarea guvernului Grindeanu este cea mai bună confirmare politică a minciunilor PSD ! Iar așa ceva ... nu se poate ierta !

Suntem în fața unei alte alianțe 2.0. Marea alianță din iarna lui 2009 ! Cea atât de iubită de Traian Băsescu ! PDL și PSD ! Acum cu clonele PSD (clona PCR) și PMP (clona PDL).

Niciun comentariu: