duminică, 18 iunie 2017

PSNews pentru cine mai scrie ? Pentru cel ieșit al doilea sau pentru ALDE ?

Se putea să nu apară ceva la PSNews contra lui Ludovic Orban ? Nu se putea ! Se putea ca „responsabilul cu denigrarea” să nu își expună ideile ?  Nu se putea !

A apărut în fițuica de casă a ALDE un nou articol care are rolul de a băga spaime în sufletele oamenilor.

Președintele Ludovic Orban va suporta în înfrângere astăzi (că este deja duminică) la Convenția Națională. Oamenii lui vor fi maziliți și va avea în față un BPN format din adversarii de la alegerile de ieri.

Exemplul dat este alegerea lui Daniel Buda la președinția COA. Daniel Buda fiind, după mintea autorului, susținător declarat al lui Cristian Bușoi și ca atare dușman al lui Ludovic Orban !

Sursele PSNews din PNL l-au informat pe autor că semnalul întoarcerii armelor a fost dat de Gheorghe Dragomir, fost senator și fost președinte al PNL Constanța ! Măi să fie !

Urmărind scrierile din fițuica numită PSNews, am observat că nici una dintre predicțiile acestui Valentin Busuioc nu s-a împlinit.

Acum stau în dubiu. O fi o nouă comandă a echipei lui Bușoi care nu suportă pierderea ? Dacă a visat să câștige, această echipă este cam ... imatură. Pe de altă parte, știind că în spatele fițuicii este Chițoiu de la ALDE, pare mai logic ca „inteligenții” de la ALDE să continue un atac asupra PNL și în special asupra președintelui Ludovic Orban, pentru a băga zâzanie în PNL.

Este destul de clar că niște aldeiști și-au tăiat beregata cu unghia de ciudă că a a fost ales Ludovic Orban. Nu mai pupă ei PNL cât îi hăul !
„Oricum, un lucru este cert: ținând cont de importanța covârșitoare pe care o are Curtea de Onoare și Arbitraj în interiorul Partidului Național Liberal, ne putem aștepta oricând – pe parcursul zilei de mâine (când va fi votată componența BPN-ului plus celelalte funcții importante) – la răsturnări spectaculoase de situație și, în cele din urmă, la un Orban rămas președinte al PNL doar pe hârtie.”
Ce-i pot spune acestui individ ? N-ai cu ce bre, n-ai cu ce ! Degeaba scrii !

Hm. mi-am amintit că această fițuică este„ apreciată” de unii liberali !

Niciun comentariu: