luni, 12 iunie 2017

Cristian Bușoi a trecut de la campania „elegantă” la „exces de eleganță”

Pagina de pe Facebook „Lasă-i acasă” apărută pentru campaniile electorale din anul 2016, unde erau caricaturizați și erau semnalate derapajele celor din PSD și ALDE, a devenit astăzi gazda atacurilor „colegiale” împotriva lui Ludovic Orban, contracandidatul lui Cristian Bușoi !

Sursele mele îmi spun că în spatele paginii ar fi tinerii liberali, în special Ionel Bogdan, cel mai tânăr președinte de organizație județeană, la Maramureș, acolo unde se pune harta României în cui !

O postare pe această pagină, cu hashtag-ul #orbanmisogin, zburdă „veselă” pe paginile grupurilor liberale având în spate clone. Inventivi creatorii campaniei lui Cristian Bușoi ! Nu or fi ei atât de fraieri să își pună numele reale la bătaie !

La un art articol pe blog am arătat că sursele au adus informații privind o intensificare, în ultima săptămână, a unei lupte „colegiale” ceva mai intense. Pe lângă zvonul că Ludovic își va retrage candidatura, au pregătite poze și înregistrări cu care să îi strice imaginea publică lui Ludovic Orban. După procesul de preselecție a moțiunilor care urmează a fi prezentate la Congres, au rămas în competiție doar doi candidați: Ludovic Orban și Cristian Bușoi.

Aproape că nici nu mai trebuie explicată cartolina. La cele 22 de susțineri județene de la Bușoi, mare parte sunt și la Ludovic Orban.

Plecând de la celebra întrebare a procurorului de caz „cui folosește fapta infracțională”, nu este greu să ajungem la concluzia logică: denigrarea lui Ludovic Orban poate folosi doar lui Cristian Bușoi !

În timp ce Cristian Bușoi o face pe domnul pe la TV, susținând că este mai competent decât Ludovic Orban, echipa de tineret dar și posibil alții mai versați, fac treaba murdară pe facebook dar și prin presa bine plătită ! Imaginea pusă pe această pagină de Facebook este elocventă:


Nu degeaba sunt în echipa lui Cristian Bușoi o mulțime de specialiști media, politologi, toți cu „viitorul în față” ! Imaginile sunt alese cu intenție, sunt datate acum, înainte de postare, sunt aranjate pentru a da un semnal „de respingere” a altora etc.

O vorbă bătrânească spune că „unde nu e, nici Dumnezeu nu cere” !

Ce speră să obțină Ionel Bogdan cu astfel de acțiuni de denigrare ?

Mai în glumă, mai în serios, la o discuție pe Facebook, un prieten spunea de un alt susținător al lui Cristian Bușoi (care a început să facă scandal în organizația pe care o conduce !) că s-a urcat invers pe cal ! Este și cazul lui Ionel Bogdan. Nu își dă seama că stă cu fața la coada calului ! Nu își dă seama că merge cu spatele !

Să  reținem că echipa lui Bușoi a trecut la „exces de eleganță”. Să vedem cu ce mai ies la interval.

Actualizare !

Fascinant ! Epocal ! Formidabil !
Luat la întrebări de colegi, Ionel Bogdan a șters postarea de pe pagina de Facebook !
Aplauze furtunoase ! Confirmă astfel că el este în spatele „excesului de eleganță” !

2 comentarii:

Vali spunea...

"Lasa-i acasa" o fi un indemn catre sefii de filiale, care il sustin pe Busoi, sa nu ia la Congres delegati care il sustin pe L. Orban? Am zis si eu!

Crăciun Florin spunea...

Hahaha !