joi, 22 iunie 2017

Mită pentru voturi. De la infractorul Dragnea prin Shhaideh ... cu dedicație

Mai crăpă o bubă. Descoperită de vice-președintele PNL, Laurențiu Leoreanu, deputat de Neamț.

Pe scurt, din știrea dată publicității de Agerpres, reținem:

- tovarășa Shhaideh și-a dat demisia începând cu ora 17.00 a zilei de 15 iunie 2017 dar, ce să vezi, minune mare, între orele 17.04-17.18 apar ordinele de ministru pe care ministrul Shhaideh le semnează;

- alocările prin ordinele de ministru sunt sume de la bugetul de stat pe PNDL 2;

- sunt fonduri alocate primăriei București, sectoarelor 5 și 6, către anumite județe unde parlamentarii PSD erau în cumpănă cu „semnătura”. Culmea, Bucureștiul și Teleormanul sunt principalele beneficiare ale pomenii electorale.

Acum înțelegem și de ce era supărată primărița de groază a Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele de la Voluntari ! De ce era supărată pe prim-ministrul Grindeanu și căruia îi voia capul ! L-a obținut, PSD făcându-se de râs pe tot mapamondul !
"Grupul parlamentar al PNL a făcut o solicitare către Biroul permanent prin care o invităm pe doamna ministru Shhaideh, mai ales că acum am înțeles că este în funcție, că și-a și retras demisia, probabil pentru a continua acest demers, luni, la 'Ora Guvernului', pentru a ne da explicații vizavi de aceste alocări, cum s-au produs ele, cum s-au și furnizat aceste rapoarte de aprobare a ordinului de ministru imediat după demisia doamnei Shhaideh. Astăzi suntem în posesia unor documente cu privire la alocarea unor fonduri de la Ministerul Dezvoltării de pe PNDL 2. Nu știm de ce aceste documente se fac pe ascuns pentru că până la urmă ele reprezintă alocări din bugetul public, nu sunt alocări din peștera lui Ali Baba și a altor hoți, ci din bugetul României care trebuie să fie cât mai transparent", a declarat vicepreședintele PNL Laurențiu Leoreanu la Palatul Parlamentului.
La final, Leoreanu constată că prim-ministrul demis Grindeanu a avut dreptate când a anunțat că Shhaideh s-a ocupat de lucruri ilegale !

Niciun comentariu: