vineri, 16 iunie 2017

Bolșevicii secolului XXI sub conducerea infractorului Dragnea au scos de la saltea „lovitura de stat”

HotNews. Carmen Dan, la Antena 3, se pronunță doct: „ne confruntam cu o veritabila incercare de lovitura de stat”.

Este premier în funcție până la moțiune, dar este singur, nu mai are cabinet. Un premier nu poate să-și facă treaba de premier fără cabinet

Infractorul Liviu Dragnea a ales partitura. Lovitură de stat. Adică, o răsturnare bruscă și neconstituțională a puterii legitime a unui stat, impusă prin surpriză de o minoritate !

Nu cumva „lovitura de stat” este acțiunea CEx-ului PSD ? Sigur da. Pentru că CEx-ul PSD, format, se spune, din 64 de persoane, au decis să dea jos un Guvern investit de Parlament ! Iar acțiunile unor membri ai CEx, cum ar fi Gabriela Vrânceanu Firea - primarul general al Bucureștiului -, miniștrii Sevil Shhaideh, Carmen Dan, Olguța Vasilescu, Busuioc și alții, membri ai Guvernului au căutat să înlăture în forță pe prim-ministrul țării ! Acțiunea în forță este a infractorului Dragnea și a clicii de șobolani roșii pe care o conduce !

În concluzie, am asistat la o încercare de lovitură de stat a infractorului Liviu Dragnea asistat de o parte a conducerii PSD ! Duduie Carmen Dan, notează ipoteza corectă !

Prin intermediul purtătorului de vorbe tembele al PSD, Adrian Dobre, reclamă că „Guvernul Grindeanu este ilegitim” !

Măi hahalerelor ! De ce vă bateți joc de școala pe care ați făcut-o ?

Guvernul Grindeanu este legitim ! Se aude Dragnea ? Se aude Dobre ? Cât timp stă el în funcție, Guvernul Grindeanu este legitim. Dacă este legitim, cum poți măi fată măi, absolventă de drept, să faci afirmația că este o lovitură de stat ? Ce naiba ați făcut voi pe timpul studiilor universitare ? Ați jucat bambilici ?

Cât privește moțiunea, se pare că aveți probleme. Dacă se vor opune niște PSD-iști (și sunt semnale că se vor opune !), aveți toate șansele să ratați obiectivul. Pentru că obiectivul vostru este cel de la instalarea Guvernului Grindeanu: scăparea lui Dragnea și a altora de pe lângă el de pușcărie ! Programul de guvernare făcut de „independentul” Vâlcov este o ficțiune. Multe promisiuni fără o bază reală atât în economie cât și în raport cu poziția țării în lumea în care trăiește.

Să revenim la „ilegitim”. Este inadmisibilă ipoteza voastră. Un partid, chiar și cel care a dat guvernul, nu îl poate declara ca fiind ilegitim din moment ce are votul de încredere al Parlamentului ! A, nu mai este recunoscut de partidul care l-a dat ? Puteți spune cel mult că nu mai este un guvern susținut de PSD însă asta nu răstoarnă votul de încredere acordat de Parlament !  Pe de altă parte, se pare că retragerea sprijinului Guvernului impus de voi ar cam trebui decisă de un Congres al vostru ! Așa spun niște PSD-iști ! Ca atare, voi ar cam trebui să faceți ultra-urgent un Congres care să aprobe propunerea CEx-ului vostru de retragere a sprijinului politic lui Grindeanu și Guvernului condus de el. Pentru că, în caz contrar, niște pesediști de omenie pot contesta decizia voastră și pot ajunge chiar la instanța de judecată !

Se pare că cei care sunt în deplină ilegitimitate sunt drăgniștii ! Nu vă respectați statutul, nu respectați legile, nu respectați nici Constituția.

Apropo ! Sevil Shhaideh a dat drumul la purcoiul de bani pentru mituirea autorităților locale. Este vorba despre 30 de miliarde lei ! Așa, hodoronc-tronc. Credite angajament ! Cum se va simți deficitul bugetar pentru anul 2017 ? După voi potopul !

2 comentarii:

CoanKiritza spunea...

Sa citeze prevederea legala care interzice premierului sa demita un subordonat care refuza se execute sarcinile!
"Ce naiba ați făcut voi pe timpul studiilor universitare?" - Care studii, cele plagiate?

Efectiv este o lovitura de stat... A lui Dragnea si a catorva acoliti. Poate se trezesc din letargia pupincurista destui pesedisti cat sa rostogoleasca pe scari costumul lui Dragnea cu tot cu el inauntru. De aici si graba cu motiunea, sa nu aiba timp de gandire.
Nu imi place Grindeanu, da' deloc! Mi-e total antipatic PuieMonta, nu am nicio empatie pentru orice persoana din Camorra-psd. Tot ce vreau acum este sa-i vad in plina batalie pana la extinctie.
Ne amintim soarta PNTcd-ului dupa episodul Radu Vasile? Istoria se repeta!

Crăciun Florin spunea...

Bună comparația cu PNȚCD-ul ! De ar merge ca la PNȚCD. Nici o pagubă.